Sperma, soluţia pentru un ten perfect? Vedetele de la Hollywood, înnebunite după tratament

Vedetele l

separator
ansează trenduri ciudate când vine vorba de tratamente faciale, de la vampirism la placentă de oaie. Însă metoda de înfrumuseţare folosită de o bunică din Londra le întrece pe toate.

CLIIMA20140320_0075_1

În vârstă de 67 de ani, Stella Ralfini susţine că secretul tinereţii veşnice e sperma. „Ai nevoie de un iubit. Dacă nu ai, ştii ce e de făcut. La zece zile sau două săptămâni, trebuie să vă distraţi împreună. Când sesiunea de făcut dragoste s-a terminat, trebuie să iei nişte spermă, o pui pe faţă, o laşi 15 minute şi apoi te speli”, a spus Stella.

Însă a subliniat că bărbatul de la care iei spermă trebuie să fie sănătos şi să aibă o alimentaţie corespunzătoare. Ea a dezvăluit că a preluat acest ritual ciudat după o călătorie în India.

„Am cunoscut o femeie incredibil de frumoasă. Mi-a spus că avea aproape 70 de ani, dar arăta mult mai tânără. Pielea ei era netedă ca mătasea. A trebuit să îi aflu secretul. Mi-a spus că foloseşte o mască din sperma soţului ei, o metodă folosită de întregi generaţii din familia ei”.

Mai mult, femeia susţine că sperma e cea mai sănătoasă terapie din lume, întrucât conţine minerale şi proteine care încetinesc procesul de îmbătrânire.

Se pare însă că teoria Stellei nu e chiar deplasată . Şi actriţa Heather Locklear a recunoscut că foloseşte spermă pentru ten, iar tot mai mulţi dermatologi din New York oferă tratamente cu spermă.

Sursa 

Picturi care costă până la 60.000 de euro, scoase la vânzare în Moldova
Articolul anterior
O zi din viața unei femei care slăbește în SSS!
Articolul următor
Alte articole interesante