Sprâncenele interpretelor autohtone în vizorul unui stilist autohton

O formă corectă a sprâncenelor poate accentua privirea,  iar cele pensate greșit te vor face să arăți mai în vârstă, mai obosită, tristă sau chiar răutăcioasă.

Unele femei, în goana după perfecțiune, și-au remodelat forma sprâncenelor fie prin intermediul pensării sau tatuajului. Așa că linergist-ul Irina Taranco vine cu o remarcă în ceea ce privește  sprâncenele interpretelor autohtone.

Mariana Șura

Sprâncenele Marianei Șura sunt tocmai acel model tatuat care arată nenatural și prea evidențiat. Forma arcuită și bine definită,  inclusiv culoarea neagră a acestora vorbește despre faptul că acestea sunt realizate printr-o tehnică veche de tatuare.  Dacă s-ar fi consultat cu un specialist din domeniul machiajului permanent, acesta i-ar fi recomandat să opteze pentru o formă mai naturală.

Mariana Șura

Diana Grigor

Buze voluptoase, un ten perfect și o formă corectă și frumoasă a sprâncenelor, care corespunde tendințelor actuale. Toate aceste caracteristici arată foarte armonios în ansamblu și o avantajează pe Diana.

diana grigor

Kătălina Rusu

Nu știu când a fost realizată acestă fotografie, dar cel puțin din imaginea dată pot spune că forma subțiată a sprâncenelor și machiajul strident arată demodat, amintindu-mi de moda anilor 90. Acum sunt în trend sprâncenele dese și groase în tonuri naturale, de aceea îi recomand Kătălinei să-și schimbe forma, ținând cont de tendințele actuale și trăsăturile feței sale.

Kătălina Rusu

Natalia Gordienko

Natalia este deținătoarea unor sprâncene dese și groase de la natură. Forma acestora o avantajează de minune și nu necesită careva schimbări.

Natalia Gordienko

Olia Tira

Olia Tira este o fire fină și feminine. Tatuajul sprâncenelor sale este reușit. Specialistul a ținut cont să aleagă corect nuanța acestora, iar forma să se armonizeze cu trăsăturile feței. Fapt care îi scoate în evidență ochii mari și frumoși.

 

Olia Tira

Aliona Moon

Aliona Moon este o femeie frumoasă cu un aspect fizic neobișnuit, dar sprâncenele sale arată nenatural. Cel mai posibil,  Aliona și-a făcut corecția sprâncenelor câțiva ani în urmă, când era în vogă  forma arcuită. În zilele noastre această formă nu mai este actuală. I-aș propune interpretei să le schimbe, optând pentru o formă mai groasă. Pentru un aspect natural, aceasta trebuie să solicite executarea machiajului permanent prin tehnica „fir cu fir”.

Aliona Moon

Sursa: http://www.ydanko.com

Olesea Sfeclă despre epilare definitivă: ”Nu poți uita de părul nedorit în câteva zile”

Să fii gata mereu să porți costum de baie nu mai este un lux, ci mai degrabă o normalitate. Actrița Olesea Sveclă este norocoasa care a găsit secretul, după multe căutări, și e gata să ni-l spună și nouă.

Ești gata să îl afli și tu?

🌐 Fii la curent cu noutățile salonului Online:
Instagram
Facebook

Aliona Triboi: adevărata frumusețe este cea naturală, nu sunt fanul machiajului

Deși a crescut-o singură, mama a știut mereu să-i infiltreze interpretei Aliona Triboi dorința de a avea grijă de ea. “Oricât de ocupată aș fi nu uit să mă demachiez, este ceea ce fac indiferent de împrejurătăți”, ne spune artista în acest interviu.
Vă invităm și pe voi să îi aflați secretele de frumusețe și cum s-a simțit atunci când a testat noua gamă Equilibra, Vitaminica!

🌐 Fii la curent cu noutățile Equilibra Moldova:
Instagram
Facebook

Specialistul Oohlala răspunde: 10 întrebări esențiale despre epilare cu zahăr

Epilarea a fost mereu un subiect de discuție și a creat mereu diverse situații de contradicție. În acest video, împreună cu specialistul Oh la la, Diana Seu, am discutat despre cele 10 întrebări legate de epilarea definitivă cu zahăr. Ah da, te îndemnăm să ne scrii ce ai mai vrea să știi și promitem să venim cât mai repede cu răspunsul așteptat de tine!

🌐 Fii la curent cu noutățile salonului Online:

Instagram: https://www.instagram.com/oohlala_md/

Facebook: https://www.facebook.com/epilareoohlala

Teodor Rădulescu i-a dat pe spate pe jurații de la Românii au Talent. „Un moment de dans impecabil”
Articolul anterior
Cea mai tânără coregrafă are doar 2 ani! E minunat cum se descurcă
Articolul următor