Starurile care au exagerat cu operațiile estetice!

Deși se spune că operațiile estetice au rolul de a corecta unele neajunsuri, uneori dorința de a arăta perfect se poate transforma într-o obsesie. Iată câteva vedete care au exagerat folosirea bisturiului pentru a arăta bine.

Meg Ryan

Meg Ryan a cedat și ea sub presiunea dorinței de a rămâne mereu tânără. Actrița și-a mărit buzele, însă intervenția a făcut-o să arate extrem de rău. Nu s-a oprit aici, iar mai târziu și-a pus implanturi în obraji. Meg Ryan avea potențial pentru a îmbătrâni frumos, dar dorința ei obsesivă de a-și păstra tinerețea i-a distrus chipul.

Meg Ryan

Jennifer Gray

Pe lângă talentul ei actoricesc, la creșterea popularității lui Jennifer a contribuit și imaginea ei, definită de nasul inconfundabil. Din păcate însă, actrița a visat la un nas perfect și a apelat la medicul estetician pentru a-l obține. Cu toate că operația nu a fost una nereușită, Jennifer Gray a intrat într-un con de umbră după ce a renunțat la singurul lucru ce o diferenția de mulțimea de actrițe frumoase de la Hollywood.

Jennifer Gray

Tori Spelling

Pe vremuri, Tori Spelling era considerată una din frumusețile Americii, însă cu trecerea anilor a început a apărea dorința de a avea mai mult sex appeal. Pentru asta a și apelat la medicul estetician pentru o mărire de sâni. Din nefericire, procedura nu a fost una reușită, ceea ce i-a cauzat actriței o depresie.

Tori Spelling

Tara Reid

După ce și-a pus implanturi cu silicon și și-a făcut lipoabsorbție, Tara Reid a fost nevoită să se supună unor operații estetice de reconstrucție pentru a corecta greșelile primelor intervenții.

Tara Reid

Donatella Versace

Încă din anii ’90, Donatella Versace s-a supus multor intervenții chirurgicale ce practic i-au distrus chipul.

Donatella Versace

Melanie Griffith

De-a lungul ultimilor ani, chipul lui Melanie Griffith a suferit modificări vizibile, care nu-i fac deloc cinste.

Melanie Griffith

Sursa: agentiadepresamondena.com

Top 5 secrete pentru un bronz perfect

Kemalia Kerimova, make-up artist, mama, sotie și influencer. Și da, o fană a bronzului frumos și cât mai natural. Iar în acest video, ne-am propus să îi aflăm secretele și trucurile la care apelează pentru un așa rezultatul perfect.

Dezbatem mituri legate de bronz, aflăm ora perfectă de bronzat, modalitățile de protecție înainte și după bronz și afăm de ce bronzul îți oferă încredere în sine!

7 produse care te vor ajuta să uiți de acnee și ten gras

Acneea, tenul gras – sunt problemele cu care se confruntă foarte multe femei și care se accentuiază în această perioadă caniculară. Însă dacă avem grijă de tenul nostru și folosim produse de calitate, acesta ne va spune mulțumesc de fiecare dată!

Împreună cu brand managerul Ivatherme, Cristina Zolotariov și prezentatoarea Luciana Gurduz, venim cu sfaturi și o listă de top 7 produse din gama Ivatherme care la sigur vor deveni prietenile tale în lupta cu acneea, tenul deshidratat, tenul gras sau lipsa de elasticitate!

Detalii despre produse găsești aici

Poți procura produsele în orice filială Dita sau Farmacia Familia, sau online aici – https://ff.md/

Cum își îngrijește Irina Kovalsky podoaba capilară

Irina Kovalsky este una dintre cele mai admirate brunete din showbiz-ul autohton. Și pentru că o apariție impecabilă este esențială pentru a atrage și a cuceri inimile publicului, ea selectează cu atenție produsele de îngrijire. Cosmeplant vine cu un complex valoros de produse de îngrijire a părului pe bază de keratină dublă. De asemenea, conține vitaminele A, B5, E și extract de flori de tei organic.

„De câteva săptămâni folosesc doar șamponul și balsamul „Keratină Dublă” de la Cosmeplant. Și așa cum puteți observa în fotografii și videouri, părul meu arată foarte bine! Este sănătos, strălucitor, vârfurile nu se mai despică și nu se electrizează.

Folosirea acestei game de produse este asemenea unui tratament cu keratină la salon, doar că direct la tine acasă! Comod, ușor și mereu la îndemână.

Vreau să menționez că anume brandul autohton Cosmeplant folosește ingrediente naturale în cantitate maximă. Șamponul și balsamul conțin extract de flori de tei organic din plantația ecologică „VioPark” din țara noastră.

De regulă, obișnuiesc să adaug în șampon și balsam diferite uleiuri esențiale sau vitamine. Însă în gama de produse „Keratină dublă” eu asta nu fac. Produsele deja conțin toate ingredientele necesare pentru un păr lucios și mătăsos. Recomand cu încredere produsele de la Cosmeplant”, a afirmat interpreta Irina Kovalsky.

Produsele pot fi procurate din rețeaua de magazine Viorica-Cosmetic sau în magazinele partenerilor: Metro, Nr.1, Linella, Fourchette, Green Hills, Bonus, Local, Kaufland, Zolușсa, Alina Cosmetics, Casa Curată, Imperia Curățeniei, Cleber, Farmacia Familiei, Felicia, Orient, Apoteka.

Galkin şi Baskov, invitați de onoare la petrecerea lui Ilan Shor
Articolul anterior
Cele mai tari filme cu şi despre sex
Articolul următor