Sucurile acidulate îți ucid frumusețea!

Recent, o cercetare realizată de Universitatea din California, San Francisco, a scos la iveală faptul că acest tip de băuturi provoacă îmbătrânirea prematură, apariția unor eczeme și chiar poate scurta durata de viață a unui individ.

separator
170435150_cut

Specialistul Brett West, directorului Centrului de Cercetare Morinda, a adus în discuție ce se întâmplă în organism atunci când moleculele de zahăr se atașează de fibrele proteice. Întregul proces creează o reacție chimică numita glicoliza. Deși este un proces natural ce se întâmplă de-a lungul vieții, totuși, atunci când are loc un exces, se întâmplă schimbari mari la nivelul celulelor pielii. Cu timpul, producția de elastină va scădea, iar  cea de colagen va fi încetinită semnificativ, semne că tenul va deveni tern, ridat și uscat.

Cu cât sucurile acidulate au mai mult zahăr în compoziția lor, cu atât efectele se vor vedea mai repede pe pielea ta. Pentru a-ți păstra frumusețea, consumă cât mai puțin zahăr, realizează exerciții fizice, odihnește-te corespunzător și evita fumatul. Preocupă-te din timp de aspectul pielii tale pentru că efectele nu sunt reversibile.

Sursa

Mihai Volontir: “Să nu vă lăsați manipulați, sunteți basarabeni-români!”
Articolul anterior
Poze! “Soulmates” și-au prezentat colecția la Oxford Fashion Week!
Articolul următor
Alte articole interesante