Tany Vander a recunoscut că și-a pus implanturi mamare

Până acum, nicio vedetă de la noi nu a recunoscut că și-ar fi mărit sânii. Însă, Tany Vander sparge gheața. Aceasta nu îi înțelege pe oamenii care se sfiesc să recunoască un lucru absolut normal. Recent, blonda și-a făcut o intervenție chirurgicală în Istanbul și a oferit mai multe detalii despre această procedură.

separator

ytf

„Mi-am pus implanturi, dar am păstrat mărimea mea. Am văzut că medicul a zis că sun prea mari sânii. eram direct după intervenție… Pe parcurs, ei își revin și capătă o formă naturală. În cazul meu, nu se simte diferența pentru că eu aveam sânii mari. iar dacă o fată care are sânii mici, își pune implanturi, se simte la palpare. Nu am avut necesitatea să-mi fac, doar că sunt perfecționistă, am vrut să duc totul până la capăt și să mă simt bine.Nu înțeleg de ce lumea încă se miră la acest subiect.”, a declarat interpreta pentru emisiunea O Seară Perfectă.

hty

ghg

Antrenează-ți mușchii coapsei și cei abdominali
Articolul anterior
Femeia din Soroca, care şi-a pierdut fiica acum 15 ani, a fost la emisiunea ,,Пусть говорят”. Jurnaliştii au ajutat-o să-şi găsească copilul
Articolul următor
Alte articole interesante