Te scapă de acnee și riduri! Alimentul recomandat de Laura Cosoi!

Vedeta a dezvăluit care este secretul tenului ei de porțelan și a părului plin de volum. Aceasta apelează, de cele mai multe ori, la rețetele naturiste. Laura Cosoi a scris pe blogul ei cum se menține tânără și frumoasă!

separator

laura-cosoi-spanac

„Spanacul are o cantitate mare de vitamina A, care reface celulele și ajută tenul să-și păstreze elasticitatea. Conține și antioxidanți, așadar combate acțiunea radicalilor liberi, cei care distrug fibrele de elastină și colagen și determină apariția ridurilor.
Se spune că, dacă am mânca în mod regulat spanac, pielea noastră ar arăta mult mai tânără pentru că această plantă este o uzină de vitamine și minerale. Iar fierul pe care-l conține spanacul luptă nu numai împotriva anemiei, ci și pentru frumusețea părului tău. Ceea ce fac și urzicile, de altfel.
Urzica poate fi folosită și pentru ten. Dacă ai tenul prea gras sau porii deschiși, ori probleme cu acneea, urzica, planta cam neprietenoasă la atingere, se dovedește a fi utilă. Infuzia de urzică ajută la curățarea tenului de impurități și este un tonic foarte bun, iar ceaiul este folositor și pentru întărirea unghiilor”

Kylie Minogue, cerută în căsătorie la 47 de ani! Cum arată inelul!
Articolul anterior
Angelina Jolie recunoaște că nu și-a dorit copii!
Articolul următor
Alte articole interesante