Tina Turner a împlinit 75 de ani. Secretul tinereţii ei!

Tina Turner, supranumită adesea “regina rock & roll-ului” grație vocii, temperamentului și sex-appeal-ul său, a împlinit zilele trecute 75 de ani, iar ceea ce încă uimeşte este exteriorul său incredibil.

separator

tina-turner-secret-silueta-1

Chiar dacă s-a retras din viaţa artistică, Tina Turner rămâne una dintre cele mai bune voci ale acestui secol. Totuşi, pe lângă amprenta pe care a lăsat-o în lumea muzicală, artista este admirată şi pentru condiţia ei fizică extraordinară.

tina-turner-secret-silueta-2

În urmă cu câţiva ani, Tina Turner a vorbit într-un interviu despre secretul siluetei ei, dar şi trucurile  de frumuseţe. Dansul a fost cel care a ajutat-o să aibă picioarele pentru care multe tinere o invidiază, dar o ajută în continuare să se menţină. De asemenea, vedeta mai are un truc care o ajută să se menţină în formă: consumă foarte multă apă, iar acest obicei sănătos o ajută nu numai să aibă o piele fermă, dar a ferit-o şi de celulită.

tina-turner-secret-silueta-3

Nu întotdeauna greutatea a fost atuul ei forte, însă Tina Turner povestea că a făcut tot posibilul să nu se facă de râs. A încercat numeroase diete şi nu s-a dat în lături să urmeze şi cura cu supă de varză, dar până la urmă tot o alimentaţie echilibrată s-a dovedit a fi soluţia câştigătoare.

Sursa 

Oleg Brega: „Nu obișnuiesc să disprețuiesc, nici măcar disprețul. Îmi pare o chestie pentru cei slabi…”
Articolul anterior
Ludmila Andronic colecționează jucării pentru brad din anii ’60!
Articolul următor
Alte articole interesante