Transformă șansa în reușită cu Avon LUCK

În octombrie AVON vine cu o nouă apă de parfum și o nouă vedetă în galaxia sa.

separator
Maria-Sharapova-Ambasadoare-Avon-Luck

Renumita jucătoare de tenis Maria Sharapova prezintă apa de parfum LUCK, creată pentru a celebra încrederea în forțele proprii și întâmplările minunate ale vieții.

Luck FOR HER este o apă de parfum floral-orientală care îmbină citricele cu notele de regina nopții si cu acordurile de lemn de santal. Apa de toaletă Luck FOR HIM prezintă o armonie echilibrată, compusă din note de nucșoară, arome condimentate de piper roz și floare de labdanum.

7238151-Avon-Luck-for-Her-original 7238151-maria-3-3950f133748-original

Având o atitudine puternică și o eleganță aparte, Sharapova a devenit alegerea potrivită pentru a reprezenta noua linie parfumuri. “Să îți depășești limitele, să pui pasiune în tot ceea ce faci, acestea sunt motto-urile mele! Însă, ca orice femeie, am și eu micul secret care îmi dă aripi și mă face să pașesc cu încredere pe terenul de tenis sau pe covorul roșu! Transformă orice șansă în reușită cu AVON Luck!”, declară ea.

Maria-Sharapova-Ambasadoare-Avon-Luck

Pentru a afla mai mult despre Avon LUCK, dar și alte produse și oferte Avon accesează www.avon.md sau https://www.facebook.com/Avon.md

Din cauza celor 30 de kilograme în plus pare mai în vârstă decât soacra
Articolul anterior
Reclama sexy care a provocat peste 500 de accidente rutiere într-o zi
Articolul următor