Tratamente naturiste pentru coșurile de sub piele

Dureroase, mari și greu de ascuns sub machiaj, coșurile pot provoca infecții periculoase dacă nu sunt tratate corespunzător. Așadar, renunță la efortul de a le stoarce și aplică tratamente naturiste pentru coșurile de sub piele.

separator

Compresele călduțe, cele mai simple tratamente naturiste pentru coșuri

Folosește un prosop curat, moale și ușor umed. Ca să ai parte de rezultate mai bune, înmoaie prosopul în ceai de mușetel. Ține compresa pe zona respectivă timp de 15 minute, până când porii încep să se deschidă, favorizând avansarea infecției spre suprafața pielii. Repetă acest tratament de mai multe ori pe zi. În câteva zile inflamația și roșeața ar trebui să se diminueze semnificativ, iar țesutul să înceapă să se vindece. De asemenea, un pliculeț de ceai aplicat pe locul dureros poate să aiba același efect.

Tratamente naturiste pentru coșurile de sub piele cu bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient-minune nu doar pentru gospodărie, ci și pentru pielea ta. Una dintre cele mai simple măști pentru acnee este cea în care amesteci în cantități egale apă și bicarbonat de sodiu. Omogenizează până se formează o pastă și aplic-o pe locul dureros. 

O altă mască pe care o poți folosi pentru coșurile apărute sub piele este cea compusă din gel de aloe vera și bicarbonat de sodiu. Formează o pastă din cele doua ingrediente și acoperă zona afectată timp de 15-20 de minute, apoi îndepărtează cu apă.

Argila este renumită pentru efectele bune pe care le are asupra coșurilor. Nu trebuie decât să prepari o mască simplă și să aplici pe coșul apărut sub piele. Lasă sa acționeze peste noapte și îndepartează dimineața cu apă.

Mierea și oțetul de mere fac o echipă bună în lupta contra acneei. Indiferent de locul în care ți-a apărut coșul sub piele, întinde soluția obținută din cele două ingrediente naturiste și ai grijă să nu te atingi de nimic timp de 20-30 de minute.

Și sucul de lămâie favorizează dispariția roșeții și diminuarea umflăturii provocate de coșul apărut sub piele. Nu trebuie decât să îl aplici cu ajutorul unui bețișor de ureche.

Cuvinte cheie: suc de lamaie, miere, acnee, cosuri, otet de mere, argila, comprese ceai

Sursa

Standardele de frumuseţe în diferite culturi şi naţiuni
Articolul anterior
Imagini emoționante! S-au căsătorit cu 10 ore înainte ca mirele să moară
Articolul următor
Alte articole interesante