Trebuie să le încerci! Ritualuri de frumusețe din Maroc, Mexic și Japonia

Fiecare popor are propriile ritualuri de frumusețe. Dacă ai auzit deja de laptele pe care egiptenii îl consideră secretul Cleopatrei, trebuie să cunoști și alte produse care te ajută să ai pielea sănătoasă.

separator
Pizhichil-Large

Maroc: Uleiul de arganargan

Uleiul de argan este bogat în vitamina E, Omega 9 şi Omega 6, având proprietăţi antioxidante şi hidratante. Folosind acest ulei, îţi asiguri un ingredient natural de bază pentru îngrijirea corpului şi a părului. Mai mult, uleiul este folosit pentru tratarea rănilor şi a bolilor dermatologice.

Mexic: Arbore de cacao

Arborele de cacao a fost descoperit în America de Sud, dar locuitorii din Mexic au fost cei care l-au transformat în ciocolată. Pudra, untul şi crema de cacao hidratează, stimulează producerea de colagen, vindecă dermatitele şi eczemele, regenerând pielea.

hepta-522783Japonia: Orezul folosit ca exfoliant

În cultura japoneză sunt întâlnite multe practici pentru înfrumuseţarea tenului. Bineînţeles, ingredientul principal este orezul. Pudra de orez este folosită ca exfoliant pentru ten, iar băutura japoneză sake are proprietăţi de întinerire.

Tahiti: Uleiul de Monoi

Uleiul de monoi este alcătuit din două ingrediente: floarea Tiare Tahiti – floarea naţională a Tahitiului şi uleiul de cocos polinezian. Acesta este benefic atât pentru podoaba capilară, cât şi pentru piele. Concentraţia sa hidratează pielea şi este în acelaşi timp un factor de protecţie împotriva soarelui şi vântului.

sursa

Țările în care ai putea locui cu un buget redus!
Articolul anterior
Antonia are coafură nouă! Cum arată vedeta
Articolul următor
Alte articole interesante