Trucul care oferă un efect de mărire ochilor!

Dacă nu ai ochii pronunțați, îi poți machia astfel încât să obții efectul dorit. Pentru asta, vei avea nevoie de mai multe produse cosmetice pe care le ai în trusa de machiaj.

separator

Hidratează. Unul dintre cele mai bune trucuri pentru a obţine acest look este de a hidrata foarte bine zona ochilor. În cazul în care ai cearcăne prea mari, poţi folosi cuburi de gheaţă pentru câteva minute, iar în felul acesta inflamaţiile se vor retrage.

Corector. Pentru a obţine o privire mai mare, atunci foloseşte un corector. Acesta va estompa imperfecţiunile şi va oferi un aspect mult mai proaspăt privirii tale şi o va scoate în evidenţă fără prea mult efort, scrie one.ro.

Mascara. Trebuie să recunoaştem că, printre produsele de make-up fără de care nu am putea sta, se numără şi mascara. Acesta oferă genelor volum, dar şi o culoare mult mai pronunţată, iar în felul acesta, privirea va fi cea care va atrage atenţia.

Eyeliner. Pentru a obţine o privire mult mai seducătoare, alege să foloseşti un eyeliner şi, încearcă pe cât de mult posibil să imiţi acel cat eye look. În cazul în care nu te descurci cu eyeliner-ul, atunci poţi folosi un creion pentru ochi. În felul acesta privirea ta va prinde contur şi va fi mult mai evidenţiată.

Creion alb. În cazul în care consideri că ochii tăi nu par mai mari după folosirea eyeliner-ului, atunci alege să foloseşti un creion de ochi alb sau în nunaţe nude, pe linia apei.

Iluminator. În final, pentru a scoate privirea în evidenţă şi pentru a a oferi un aspect finit look-ului, dar şi unul foarte luminat, alege să foloseşti în colţul intern al ochiului, dar şi sub arcuirea sprâncenei, un iluminator.

Coafuri perfecte pentru plajă!
Articolul anterior
Unica Sport face antrenamente cu cei mici!
Articolul următor
Alte articole interesante