Trucuri care te salvează rapid de micile imperfecţiuni

Acnee inestetică, formă imperfect a sprâncenelor, urmele de vopsea de păr pe piele, breton neuniform – toate au soluţii.

separator
Iată câteva din ele.

impuritati

Acneea inestetică poate strica ziua oricărei femei. Ei bine, reține că cel mai important lucru este să nu o storci. Curăţă zona cu o soluție tonică, astfel nu vei mai avea exces de sebum în acel loc. Ulterior, aplică pe un disc demachiant puțină miere, care va dezinflama zona afectat.

Știai că forma sprâncenelor influențează aspectul final al feței
? Iar modul în care sunt pensate are cea mai mare importanță. Dacă ai greșit la pensarea lor, atunci unica soluție rămâne a fi creșterea cât mai rapidă a lor. Încearcă să aplici ulei de ricin în locurile unde vrei ca ele să crească mai repede și, între timp, folosește un creion pentru sprâncene pentru a îmbunătăți forma lor. Ideal ar fi să te pensezi la un salon de frumuseţe. Ulterior, o poți întreține singură.

Ai încercat vreodată să-ți tai singură bretonul, iar rezultatul nu s-a dovedit chiar reușit?  Problema poate fi rezolvată ușor: pune ceară de păr pe degete și încearcă să uniformizezi vârfurile bretonului. Iar dacă totuși nu îți place rezultatul, dă-ți bretonul într-o parte până ajungi la un coafor.

Vrei un zâmbet strălucitor mereu?
Dacă însă nu vrei să recurgi la cabinetul stomatologic, încearcă pasta de albire a dinților. Rezultatele se vor vedea în scurt timp.

Ți-ai vopsit părul şi ai rămas cu urme de vopsea pe piele? Acetona și pasta de dinți te ajută să scapi de ele. Nu uita, după ce le foloseşti, aplică cremă hidratantă, pentru că aceste ingredient îţi pot usca pielea.

Ce cadou i-a făcut Filip Kirkorov lui Galkin!
Articolul anterior
Plin de vedete la Aeroportul din Chișinău
Articolul următor
Alte articole interesante