Trucuri eficiente! Cum oferi volum unui păr subțire și moale

Fiecare fată visează să aibă un păr des și plin de volum. Dacă natura nu ți-a dăruit o astfel de podoabă capilară, nu te descuraja: poți să improvizezi și să obții rezultatul dorit cu ajutorul a câtorva trucuri.

separator


1. Piaptănă-te numai după ce părul s-a uscat complet

Ca să previi daunele din timpul uscării părului, folosește-ți degetele, nu un pieptene obișnuit. Șuvițele de păr ar trebui să fie uscate alternativ, ridicându-le de la rădăcini, astfel încât să poți crea volum. Când părul s-a uscat complet, poți să folosești un pieptene mare pentru a-ți finisa coafura.

2. Pentru a-ți face coada să pară mai mare, folosește o clamă de păr obișnuită

Mai întâi, strânge-ți părul într-o coadă normală. După aceea, separă o șuviță din partea de sus (cam un sfert din coadă) și prinde-o cu clama. Lasă în jos șuvița, astfel încât să ascunzi clama. Coada ta va părea de două ori mai mare.

3. Pentru a avea o coadă de cal cu mai mult volum

Vrei să creezi iluzia că ai o coadă de cal voluminoasă? Nimic mai simplu: împarte coada în două și prinde fiecare parte cu un elastic de cauciuc.

4. Oferă rapid volum părului cu ajutorul a două cocuri

Dacă nu ai timp pentru o coafură mai elaborată, folosește tehnica următoare: după ce îți faci baie, strânge-ți părul umed în două cocuri, după ce le-ai stropit cu fixativ. Usucă-ți apoi părul cu foehnul și lasă-l să se răcească

5. Și șamponul uscat te va ajuta să dai volum părului

Aplică șamponul la rădăcina firelor de păr – separă șuvițe mici de păr și umezește-le la rădăcini. După ce șamponul s-a absorbit complet, piaptănă-ți părul aproape de rădăcini. Pentru un rezultat de lungă durată, aplică la final fixativ.

6. După ce ți-ai împletit părul, trage câteva șuvițe afară, începând de jos, de la vârful cozii. La final, aplică fixativ pentru finisare.

7. Pentru a crea iluzia de păr des, usucă-te din nou după ce ți-ai împletit părul

Nu ar trebui să îți fie frică să folosești uscătorul de păr după ce ți-ai făcut o codiță împletită. Apleacă-ți capul, dă-ți părul în față și usucă-l pentru câteva minute. Astfel vei obține volum suplimentar.

8. Nu îți fie frică să îți schimbi coafura și să experimentezi

Cărarea s-ar putea să ți se pară un detaliu nesemnificativ dar, de fapt, e foarte importantă. Ține minte că e întotdeauna mult mai ușor să îți schimbi cărarea când părul e ud. Mută cărarea și apoi usucă-te cu foehnul.

Sursa

Video. O femeie însărcinată este căutată de poliție după ce i-a sustras unei tinere 10 mii de lei
Articolul anterior
Un tânăr de 22 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui accident produs în Capitală
Articolul următor
Alte articole interesante