Trucuri! Frumusețe la un preț redus

Pentru a ne îngriji avem nevoie, din când în când, de produse care din păcate nu ni le putem permite. Există însă câteva trucuri care îţi vor salva bugetul şi care sunt la fel de eficace.

separator
frumusete

Crema de ochi este foarte bună şi pentru cuticule

O posibilitate simplă de a economisi câteva resurse financiare este aceea de a folosi crema pentru ochi şi pentru cuticule, având aproape acelaşi efect.

Exfoliere cu bicarbonat

O dată pe săptămână încearcă să freci tenul cu degetele înmuiate în bicarbonat. Este un exfoliant perfect, nu prea dur şi lasă pielii un aspect proaspăt.

Hidratare cu ulei de nucă de cocos

Când îţi simţi faţa uscată, hidrateaz-o cu puţin ulei de nucă de cocos, de preferat noaptea înainte de culcare şi de dimineaţă, te vei simţi reîmprospătată.

Pastă de dinţi homemade

Poţi folosi oricând în loc de pasta de dinți, un amestec dintre bicarbonat şi ulei de nucă de cocos, deoarece acest amestec este foarte de eficient. Pentru un gust ceva mai plăcut, adaugă ulei de mentă.

Balsam

Tot uleiul de nucă de cocos este ideal ca înlocuitor al balsamului – o jumătate de linguriţă din acest tip de ulei aplicat pe vârfuri va oferi părului tău strălucire.

sursa

Lady Gaga nemachiată, slăbită, aproape de nerecunoscut
Articolul anterior
Ce tip de sport practici pe timp de caniculă?
Articolul următor
Alte articole interesante