Trucuri rapide de frumuseţe pe vreme rea

Timpul de afară este unul din factorii care îţi afectează tenul şi dispoziţia. De asta este bine să iei câteva măsuri pentru ca frigul sau ploaia să nu-ţi afecteze drastic frumuseţea! 

separator

trucuri pe vreme rea

Părul
Pentru a evita deteriorarea lui fă-ţi un obicei din a-ţi aplica o mască (o dată la două duşuri dacă e necesar să-l speli zilnic, sau de fiecare dată dacă îl speli la 2-3 zile). După ce aplici uniform şi masezi şuviţele, pune-ţi o cască de duş şi un prosop şi aşteaptă zece minute înainte să te clăteşti. Apoi, după ce îl usuci aproape complet, aplică un ulei şi perie părul delicat.

Ten uscat
Atât căldura, cât şi frigul, lasă urme pe tenul tău! Prima măsură pentru combaterea acestei probleme este hidratarea din interior, posibilă prin consumul a minim doi litri de lichide pe zi. Apoi, alimentaţia – schimbă sticksurile, chipsurile, floricele cu gustări sănătoase formate din fructe sau oleoaginoase (nuci, alune, seminţe crude). Apoi, ritualul zilnic de îngrijire, care ar trebui format dintr-o curăţare potrivită tipului tău de ten, hidratarea cu o cremă potrivită şi aplicarea unei măşti hrănitoare o dată la două-trei zile.

Piele „tristă”
Deshidratarea îşi pune vizibil amprenta asupra aspectului pielii, făcând-o uscată, aspră şi ternă. Privarea de hidratare echivalează cu pierderea tonusului şi elasticităţii, plus agravarea celulitei şi vergeturilor.

Pentru a preîntâmpina problemele de mai sus, fă-ţi un periaj uscat înainte să intri la duş, apoi foloseşte un scrub în timpul duşului şi vei scăpa de celulele moarte. Înainte să ieşi din cadă, aplică ulei de corp prin masaj energic, apoi absoarbe apa în exces cu un prosop. Dacă vrei să aplici şi un anticelulitic, evită zonele specifice atunci când întinzi uleiul, pentru a te asigura că gelul îşi va face datoria!

Sursa

Irina și Serghei Bezrucov au doi gemeni
Articolul anterior
Lilu și-a botezat fetița
Articolul următor
Alte articole interesante