Trucuri să pari mai înaltă

Ești o persoană scundă și te deranjează acest lucru? Atunci trebuie să ai mereu grijă cu ce te îmbraci.

separator
keep-your--style-2601093923

Postura și tocurile

Ține spatele drept și astfel vei părea mai înaltă, mai grațioasă și mai elegantă.

Tocurile sunt cel mai bun aliat. Ești liberă să alegi orice formă sau culoare, însă nu exagera cu înălțimea, pentru ca aspectul final să nu fie disproporționat.

Blugi și fuste

Dacă ai picioarele scurte, un bun truc pentru a le face să pară mai lungi este să porți pantaloni cu talia înaltă. Trupul va părea mai bine proporționat și se va crea o iluzie optică, în care picioarele tale vor părea mult mai lungi. Alege pantaloni skinny.

Fustele trebuie să fie până la genunchi, iar blugii să fie puțin mai lungi de gleznă. Nu încerca pantalonii trei sferturi sau până la gleznă, pentru că te vor dezavantaja.

Jachetele și bluzele

Atunci când îți alegi jachetele, optează pentru modele până în talie, nu foarte largi. Dacă alegi modele puțin mai lungi, vei crea o iluzie optică, care va arăta trunchiul mai lung decât picioarele.

Bluzele pe gât și cele cu decolteu în V dau senzația unui gât mai lung. Dacă îți plac imprimeurile, alege dungile verticale în detrimentul celor orizontale. Pentru celelalte motive, alege modele mici și subtile.

Părul

Cu cât mai scurt, cu atât mai bine. Poți alege tunsori de tip bob. Părul nu ar trebui să fie mai lung de jumătatea brațului.

Sursa

Factorii care îţi afectează fertilitatea
Articolul anterior
Cânepa conține mai multe proteine decât carnea
Articolul următor
Alte articole interesante