Trucuri simple pentru buze voluptoase!

Orice anotimp ar fi, trebuie să ai grijă de buzele tale. Hidratarea lor e pe primul loc. Iată ce trucuri am pregătit pentru tine, ca să îți menții buzele mereu frumoase:

separator

Hidratează tot timpul

Ca buzele să arate mereu pline trebuie să fie mereu hidratate. De aceea, trebuie să ai mereu la îndemână un gloss fără gust, fără miros, fără culoare, care nu face decât să-ți mențină buzele hidratate. Dacă încă nu ai găsit unul potrivit pentru tine, poți folosi uleiul de cocos (îl poți pune într-un borcănel mic, pe care să-l ții în geantă mereu). De asemenea, este important să folosești strugurelul și în timpul zilei, în cazul în care nu apelezi la ruj, dar și seara înainte de culcare.

Exfoliază buzele

Ai văzut cât de bine arată tenul tău după ce îl exfoliezi? Ei bine, același efect îl are exfolierea regulată și asupra buzelor tale. Cel mai bine este să îți faci un scrub la tine acasă, astfel: o linguriță ulei de măsline și două lingurițe de zahăr cristale. Amestecă, apoi cu un deget masează-ți buzele cu mișcări circulare. Fă acest lucru de două ori pe săptămână.

2.

Protecție solară

Și buzele au nevoie de protecție solară, nu doar restul pielii. Pe timp de vară, mai ales, cumpără-ți un baton hidratant de buze care să aibă și factor de protecție solară.

Rujuri hidratante

Dacă găsești nuanța ta preferată de ruj într-o variantă cremoasă sau hidratantă, nu ezita s-o cumperi! Rujurile cu textură cremoasă arată bine chiar și pe buzele mai uscate, deoarece se întind foarte ușor și au o putere bună de acoperire.

Sursa

Cu ce alimente se „hrăneşte” cancerul?
Articolul anterior
Colierul la spate dă un accent subtil de eleganță rochiei tale de mireasă!
Articolul următor