Tunsoarea perfectă în funcție de constituția fizică

Vrei să-ţi faci o schimbare de look? Iată ce coafuri ţi se potrivesc în dependență de constituţia fizică.

separator

Înaltă și slabă-  tunsorile care ți se potrivesc sunt cele până la bărbie sau chiar mai lungi. Dacă vrei să fii feminină și sexy, încearcă buclele lejere, până la umeri. Coafurile care nu te avantajează sunt cele băiețești.

Victoria's Secret model Miller poses during an appearance at the Victoria's Secret store in New York

Mică de statură-  părul foarte lung te va face să pari și mai scundă. De aceea, îți recomand tunsorile de lungime medie, sofisticate. Bobul este alegerea potrivită, însă nu unul excesiv de scurt, pentru că vei fi prea băiețoasă. Deasemenea, poți alege bretonul, care este o variantă perfectă dacă ai fruntea foarte înaltă.

Bobul

Voluptuoasă- te bucuri de forme pline, atunci află că părul drept nu e pentru tine! Așa coafură îți va accentua și mai tare liniile generoase ale trupului. Specialiștii îți recomandă părul lung, perfect buclat. Îți va îndulci formele și nu vor mai ieși atât de mult în evidență. Însă nu alege bucle prea strânse, deoarece acestea îți vor da un aer îndesat. Mergi pe buclele lejere, aerate.

Fără forme-  ai un trup ceva mai „masculin”, șoldurile aproape că nu există, iar sânii nu sunt nici ei prea „evidenți”? Atunci evită tunsoarea scurtă, deoarece te va masculiniza și mai mult. Cel mai bine ar fi să alegi o tunsoare care să treacă de bărbie. Părul lung și drept este cel care ți se potrivește cel mai bine. Îți va da acea notă de feminitate.

tunsoarea scurtă

Bust generos- dacă ai bustul voluptos, nu purta părul strâns. Asta pentru că îl vei transforma în centrul atenției și va părea mult mai mare decât este. Vei arăta mult mai sexy dacă îți vei lăsa părul desfăcut și-l vei mai și bucla un pic.

părul desfăcut

Viața stilistului Cătălin Botezatu nici pe departe nu e roz
Articolul anterior
Cum te îngraşi dacă mesteci gumă
Articolul următor
Alte articole interesante