Uleiul de măceşe, elixir de frumuseţe

După uleiul de măsline, uleiul de argan şi uleiul de cocos, un nou tip de ulei începe să cucerească din ce în ce mai mult teren, atunci când vine vorba de utilizarea sa în ritualurile de beauty – uleiul de măceşe.

separator
ulei-de-macese

Folosit de secole de către femeile din Argentina şi din Chile, uleiul de măceşe este recunoscut pentru capacitatea sa de a regenera pielea, de a o proteja împotriva radicalilor liberi, de a o calma în caz de arsuri şi de a-i reda frumuseţea.

Bogat în vitaminele A, C şi E, uleiul de măceşe se absoarbe repede în piele, nu lasă urme uleioase şi poate fi utilizat chiar şi de persoanele cu piele sensibilă. Conţine acizi graşi esenţiali, antioxidanţi şi acid retinoic, care ajută la îmbunătăţirea calităţii pielii, chiar şi atunci când aceasta este deja îmbătrânită sau afectată de diverse probleme.

macese* Hidratează pielea uscată – acesta este un excelent agent de hidratare care penetrează rapid pielea uscată și solzoasă.

* Ajută la estomparea semnelor și petelor, leziuni, acnee, tăieturi, dermatite, arsuri și alte probleme ale pielii.

* Netezește ridurile și tenul. Uleiul de măceșe are efect de regenerare și de întinerire, ajută la reducerea ridurilor de pe față și la restabilirea culorii naturale a pielii. Este potrivit pentru toate tipurile de piele.

Nu este bine să te expui la lumina directă a soarelui după aplicarea uleiului de măceșe. Profesioniștii recomandă să se utilizeze acest ulei înainte de culcare.

De asemenea, este cel mai bine să se aplice cu mișcări de masaj pe pielea curate și umedă.

Surse: unica.ro, sanatate.bzi.ro

 

Nu mai vrea să-l ascundă! Iată cum arată iubitul Cezarei!
Articolul anterior
Gheorghe Susarenco a decedat!
Articolul următor
Alte articole interesante