Un remediu natural antirid de la un cosmetolog renumit

Cosmetologul şi esteticianul Lili Psarudakis din România, promotoare şi a cosmeticii naturale vine cu câteva sfaturi de frumuseţe pe unica.md.

separator
piele_frumoasa_2

“Din păcate, ridurile sunt inevitabile odată cu trecerea anilor. Iar atunci când vrem să ne luptăm cu ele încercam diverse produse sau proceduri cosmetice. Eu vă recomand radiofrecvenţă ca şi procedură cosmetică, iar între două şedinţe de radiofrecvenţă vă recomand o vaselină antirid. Această vaselină este perfectă întrucat hidratează, încetineşte procesele de îmbătrânire, şi începeţi să vedeţi rezultate deja după o săptămână.

  • 1 galbenuş de ou
  • 2 linguri de ulei de migdale dulci ( dacă n-ai la îndemână poţi folosi şi uleiul de măsline, însă trebuie să ştii că uleiul de migdale dulci are o eficienţă mai ridicată în lupta cu ridurile decât uleiul de măsline)
  • ½ lingură de miere naturală
  • 2 linguriţe de vaselină medicală ( dacă nu găseşti, îţi recomand vaselină de gălbenele ( aceea în cutiuţe rotunde mici pe care o găseşti la toate magazinele naturiste).
shutterstock_119273110_96eb3d7f75

Topeşte vaselina pe baie de aburi (câteva minute ar trebui să fie suficiente). În vaselina topită adaugă celelalte ingrediente, amestecă bine. Adaugă acest amestec într-o cutiuţă curată (de 50 ml). Aplică vaselina cu mişcări circulare pe tenul curat. La 30 de minute după aplicare poţi să cureţi cu o dischetă demachiantă umezită în apă rece, ceea ce a rămas la suprafaţă.

image copy
Lili Psarudakis,
cosmetolog, estetician
  • NOTA 1: aceasta vaselină are nevoie de o oră ca să fie absorbită în piele, de aceea e nevoie să o aplici cu două ore înainte de culcare.
  • NOTA 2: ţine această vaselină în frigider. Nu face odată o cantitate mai mare decât cea de mai sus, când se va termina, îţi vei putea face alta.

O zi frumoasă ca tine să ai!”

Urmăriţi  pagina de Facebook a esteticianului Lili Psarudakis şi veţi găsi o mulţime de reţete de creme şi serumuri, demachiante şi măşti absolut naturale.

Zodii care aprind scântei în pat!
Articolul anterior
Vrei o piele tânără, nu mânca aceste alimente
Articolul următor
Alte articole interesante