Vedete care au încurcat nuanța fondului de ten

Când apar pe covorul roșu sau la TV, fanii sunt atenți la fiecare detaliu și așteaptă ca vedetele lor preferate să arate perfect. Însă, de multe ori, celebritățile gafează fie la capitolul stil vestimentar, fie la make-up. Ele sunt femeile celebre care nu au ales nuanța potrivită a fondului de ten:

separator

Emily Blunt

Frumoasa actriță de 33 de ani a avut și ea perioadele ei de lipsă de inspirație, cum a fost aici, chiar la gala Globurilor de Aur, când fața ei contrasta puternic cu pielea corpului mult mai bronzată. Fondul de ten a fost unul mult prea deschis, scrie okmagazine.ro.

Kylie Jenner

Chiar prințesa make-up-ului profesionist, cea ale cărei colecții de machiaj se vând mai ceva ca pâinea caldă, a apărut într-o emisiune gafând chiar la acest capitol. Kylie a dat-o în bară cu fondul de ten, alegând unul mult prea închis față de pigmentul ei natural, cum apare pe mâna sa.

E-kylie

Kelly Osbourne

Chiar dacă este foarte pricepută la arta machiajului, acum patru ani încă experimenta. Iar lookul de la gala Audi Presents The Art of Elysium’s a rămas celebru: tenul a prins o culoare gălbuie de la fondul de ten prost ales pentru pielea sa. Nici rozul nu a ajutat prea mult…

LOS ANGELES, CA - JANUARY 14:  TV Personality Kelly Osbourne arrives at Audi presents The Art of Elysium's 5th annual HEAVEN at Union Station on January 14, 2012 in Los Angeles, California.  (Photo by John Shearer/Getty Images for Art of Elysium)

Nadine Coyle

Fosta cântăreață de la Girls Aloud a gafat în emisiunea de la ITV a lui Lorraine, în noiembrie 2015, când fondul de ten de nuanță gălbuie a contrastat cu pielea albă a gâtului, lookul ei ajungând subiect de bârfă în presa mondenă.

nadinecoyle-768x645

Jennifer Love Hewitt

Actrița de 37 de ani – ori make-up artistul ei – nu prea le avea cu machiajul prin 2010, căci apariția ei la premiera Twilight: Eclipse, a apărut cu un machiaj aproape potrivit pentru tematica filmului, cu excepția nuanței fondului de ten. Acesta a contrastat puternic cu pielea decolteului și brațelor.

LOS ANGELES, CA - JUNE 24:  Actress Jennifer Love Hewitt arrives to the premiere of Summit Entertainment's "The Twilight Saga: Eclipse" during the 2010 Los Angeles Film Festival at Nokia Theatre L.A. Live on June 24, 2010 in Los Angeles, California.  (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Ariana Grande

Celebra cântăreață minionă a avut și ea un moment jenant în ceea ce privește aspectul său, chiar anul trecut, când a primit un premiu la gala American Music Awards – fondul de ten, prea deschis pentru pielea sa creolă.

Părinții sunt contra vacanței de 42 de zile în grădinițe. Au făcut și o petiție
Articolul anterior
Cum s-au îmbrăcat actrițele la Festivalul de Film de la Veneția
Articolul următor
Alte articole interesante