Vedete care s-au bronzat greșit!

Au zeci de stiliști și cosmeticieni în spate, dar oricum se fac de râs. Unele vedete apelează la bronzul fals și apar pe covorul roșu cu pete inestetice pe corp. Iată cele mai jenante apariții!

separator

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan este o împătimită a bronzului fals. Actriţa este roşcată naturală, cu pielea albă şi foarte mulţi pistrui, ceea ce înseamnă că nu se bronzează deloc uşor, motiv pentru care apelează atât de des la bronzul artificial. Dar rezultatele lasă de cele mai multe ori de dorit.

Jennifer Lopez

În pozele mai vechi, Jennifer Lopez apare cu un bronz fals și prost realizat.Tenul mult prea închis la culoare contrastează puternic cu rujul foarte deschis, rezultatul fiind unul care o dezavantajează complet.

Mariah Carey

Exfolierea este un pas deosebit de important înainte de a aplica loţiunea sau spray-ul autobronzant. Dar Mariah Carey pare să fi sărit această etapă esenţială, rezultatul fiind un bronz cu pete.

mariah carey

Christina Aguilera

O altă împătimită a bronzului fals este Christina Aguilera. Cântăreaţa exagerează adesea cu folosirea loţiunilor autobronzante, alegând de obicei nuanţe mult prea închise faţă de tonul natural al pielii sale.

christina aguilera

Bradley Cooper

Şi bărbaţii celebri folosesc autobronzantele. Actorul Bradley Cooper a dorit să adauge puţină culoare, dar a ratat zona bărbiei sau, cel mai probabil, s-a bărbierit la scurt timp după aplicarea cremei autobronzante, încălcând astfel o regulă esenţială pentru un bronz uniform.

bradley

Brooke Shields

Aplicarea loţiunii autobronzante începe întotdeauna de jos în sus, de la partea superioară a tălpilor către abdomen. Actriţa Brooke Shields se pare că a neglijat această regulă.

brooke

sursa

3 poziții pe care trebuie să le încerci la mare!
Articolul anterior
La Shopping MallDova gătești cu stelele!
Articolul următor