Victoria Bonia- victima buzelor de plastic!

Acum opt ani, când fostul star al proiectului „Dom 2”  a apărut pentru prima dată pe micile ecrane, imaginea ei nu le-a dat odihnă reporterilor.

separator
Buzele ei senzuale păreau ireale, însă frumoasa Bonia a încercat pe toţi să-i convingă că acestea sunt “moştenite” de la mama sa.

1410869111_vika

Recent, în presă a apărut o fotografie veche cu Victoria Bonia, pe când aceasta avea doar șaisprezece ani. În poză se vede clar că adolescenta avea buze de dimensiuni obişnuite și că buzele ei de acum nu sunt nici pe departe naturale.

1410869122_bonya

Ultimul zvon că Victoria Bonia îşi măreşte artificial buzele, a apărut în luna martie a anului trecut. Atunci când prezentatoarea a publicat o fotografie din timpul unei vacanțe cu soțul său, Alex Smerfitom într-o stațiune de schi. Buzele ei păreau destul de nenaturale.

1410869120_bonya2

Însă Victoria a negat vehement faptul că în mod regulat ar apela la acid hialuronic. Ea a declarat că în poza de la ski are buzele umflate deoarece a înţepat-o  o insectă necunoscută. Se pare însă că nici până în prezent Victoria nu s-a recuperat de la acea înţepătură ciudată.

1352879451_ukus

Recent a şocat din nou fanii cu buzele extrem de umflate. Utilizatorii de pe Twitter sunt de părere că Bonia a devenit o altă victimă a femeii din plastic, dar prezentatoarea a respins şi această versiune.

 

 

Și gravidele vor să poarte lenjerie sexy!
Articolul anterior
Constantin Tănase a murit din cauza unei boli incurabile!
Articolul următor
Alte articole interesante