Video. Acidul hialuronic: când și cum face minuni cu tenul nostru

Acidul hialuronic este un carbohidrat ce se găseşte în mod natural în organismul uman, mai ales în cartilaje şi în piele. Rolul acidului hialuronic este să transporte nutrienţii către celule, să le purifice de toxine, acţionând ca un lubrifiant. Mai mult, acesta reţine cantităţi mari de apă, de 100 de ori volumul propriu, şi tocmai de aceea este considerat un ingredient premium pentru hidratarea tisulară.

separator

Odată cu înaintarea în vârstă volumul de acid hialuronic din epiderma scade, ceea ce duce la pierderea elasticităţii şi apariţia ridurilor. De aceea, e bine să apelezi la acest ”elixir al tinereții” pentru a estompa ridurile premature, a stimula producerea de colagen și a hidrata în profunzime tenul.

Prezentatoarea Tv, Rodica Rusu Eșanu a acceptat provocarea noastră și s-a lăsat pe mâna medicului -cosmetolog, Viorica Trifan, de la Clinica Estetică ”Limerance” pentru a se convinge de eficiența și beneficiile acidului hialuronic XELA REDERM .

Mai multe despre acest preparat minune, află din video de mai jos:

Ce se poate trata cu ajutorul acidului hialuronic?

Vei putea reda volum şi contur buzelor, trata cearcănele, ridurile şi pielea de pe faţă şi gât, dar şi reda rotunjime pomeţilor şi hidratare decolteului, mâinilor sau gâtului.

Cea mai eficientă procedură cosmetică numită Redermalizare, are efecte impresionante asupra pielii, datorită acțiunii succinatului de sodiu și a acidului hialuronic din compoziția preparatului elvețian – XELA REDERM.

Succinatul de sodiu acțiuni:

  • activează metabolismul natural al celulelor
  • restabilește activitatea și proprietățile fibroblastelor
  • stimulează sinteza colagenului și elastanului

Acidul hialuronic acțiuni:

  • oferă vitalitate și fermitate pielii
  • tratează inflamațiile:
  • menține țesuturile hidratate

XELA REDERM – hidratează în profunzime, redă elasticitate pielii, reduce hiperpigmentarea, pregătește pentru exfoliere, tratează cicatricile post-acneice și rejuvenează pielea.

Telefoane de contact: 078000310, 079938086

Facebook: Tribestar Moldova

Email: olga@tribestar.eu

 

 

Telefon de contact: 0607 11 001

Facebook: Limerance

Adresa: Stradela Teatrului, 2

Crăciunul Copiilor – cea mai mare distracție pentru toată familia
Articolul anterior
Foto. Un moldovean a realizat o pictură murală în Spania
Articolul următor
Alte articole interesante