Xenia Deli, imaginea unui brand de lenjerie. Arată seducător

Moldoveanca este deja cunoscută în lumea modellingului internațional, după atâția ani de muncă. Aceasta a pozat pentru mai multe branduri de renume, iar acum este imaginea mărcii de lenjerie intimă Eberjey.

separator

hfyt

Moldoveanca Xenia Deli, în topul celor mai frumoase rusoaice

Xenia a pozat în toate pozițiile, atât îmbrăcată doar în sutien și chiloței, cât și în pijamale „cuminți”. După ce a pozat goală de nenumărate ori, fanii nu mai sunt șocați de aparițiile seducătoare ale divei. Aceștia au apreciat noua ședință foto din portofoliul modelului.

Amintim că brandul Eberjey a fost lansat la Miami, cu 20 de ani în urmă, iar acum moldoveanca a devenit imaginea acestuia.

Xenia Deli este un fotomodel din Republica Moldova, care în prezent activează în Los Angeles, California. Ea a apărut pe copertele unor reviste de modă notorii, printre care Elle, FMD Magazine și Sport Illustrated of South Africa. De asemenea, Xenia Deli a apărut și în videoclipuri muzicale, cum ar fi Thinking About You de Calvin Harris și What Do You Mean de Justin Bieber.

htfyhtyt

iiouio

kluy9ui9

lio

resre

tyfyty

ui789

yyvty

O fetiță de un an în comă, după ce rudele i-ar fi dat pufuleți înmuiați în alcool ca să adoarmă
Articolul anterior
Mai multe persoane publice au postat mesaje pline de indignare, referitoare la dosarul alimentelor alterate din școli și grădinițe
Articolul următor
Alte articole interesante