Xenia Sobceak: ”Sunt bună de un concurs Miss Frumusețe”

Cea mai controversată prezentatoare, dar și blogger activ,  și-a împărtășit cu fanele unele secrete. Bunăoară, am aflat cât de greu ajunge la sală, ce mănâncă și de ce se consideră demnă să participe la un concurs de Miss.

separator
11998700_1009089512468456_678667439_n

Urăsc să fac sport, dar nu am altă soluție. În sport, cel mai important este să nu renunți. Mai bine mergi de 3 ori pe săptămână a câte o oră, decât 5 ore într-o singură zi, până te distrugi. Nu merg la sala de forță, prefer să alerg, să înnot. Iarna, mă ajută mult schiatul.

Dimineața, categoric, nu fac sport.

Îmi pot permite să mănânc ceva caloric seara, pentru că merg la culcare după miezul nopții. Dar, am o regulă: niciodată nu mă scol de la masă cu stomacul plin.

A fost o perioadă când frecventam, regulat, centrele SPA. În prezent, prefer să am grijă de mine acasă. Niciodată nu aș apela la așa gen de proceduri precum sunt electrostimulările de orice fel, în care ești conectată la electrozi.Acestea au o serie de contraindicații, chiar dacă dau rezultate.

Țin cont de sfaturile cosmetologului meu. Fac măști hrănitoare și hidratante. Nu-mi expun fața la soare, ca să nu-mi deshidratez tenul. Și am mare grijă de genele mele, pe care le întrețin cu uleiuri.

Din trusa mea de machiaj nu lipsește pudra, fondul de ten, rujul și un tonic. Folosesc cosmetica MAC.

Poți purta și o fustă made in China. Dar să ți se potrivească.

Niciodată nu alerg după modă. Niciodată nu voi îmbrăca ceva ce e în vogă, dar mă dezavantajează. Dacă mă îngraș, renunț la blugi.

alte Articole interesante