Sfaturi pentru un păr lung și sănătos

Cu siguranță majoritatea femeilor își doresc să aibă o podoabă capilară bogată și mătăsoasă. Mai ales că, părul lung oferă un plus de feminitate și eleganță. Așa deci, care este secretul unui păr sănătos și ce ar trebui să facem dacă vrem un păr puternic, ne dezvăluie bloggerița Dinca.

separator

     Spălatul prea des sau prea rar: Atunci când speli părul prea des, îl lipsești de uleiurile lui esențiale, care îl ajută să crească puternic și sănătos. Dar și dacă îl speli prea rar tot nu este bine, deoarece pe scalpul tău se adună  multe uleiuri și sebum, ceea ce afectează creșterea normală a părului. Dacă speli părul prea rar, te-ai putea trezi cu un scalp nesănătos. Este recomandat să-ți speli părul fiecare a treia sau a doua zi (dacă e prea uleios).

     Prea multă aranjare termică: În ziua de astăzi este practic imposibil să nu folosești deloc instrumente termice de aranjare a părului, dar este absolut vital de redus numărul de utilizări. Spre exemplu, dacă ai părul drept și îl vrei creț, folosește metode fără temperatură, cum ar fi împletitul, rotitul părului pe bentiță, bigudiuri și multe alte soluții. Pe internet găsești o mulțime de tutoriale pentru păr buclat fără temperatură. Dar dacă totuși apelezi la ondulator sau placă, nu uita să folosești un spray protector. Măcar așa îți salvezi cât de cât părul. Iar atunci când îți usuci părul, încearcă să folosești uscătorul la cea mai slabă poziție. Setarea cea mai înaltă (fierbinte) îți deteriorează și mai mult părul.

     Porți părul prea strâns: Atunci când părul tău stă strâns în coadă pentru ore întregi, acesta este tras și încet încet se rupe. De aceea evită să-ți porți elasticul extrem de strâns. Și mai ales, nu dormi în nici într-un caz cu părul prins. Lasă-l liber. Se simte mult mai bine așa. De asemenea, nu purta zi de zi aceeași coafură (atunci când îl porți prins). Încearcă să variezi, astfel încât părul să nu fie mereu în aceeași poziție.     Produse rele: Este extrem de important să fii atentă la ce fel de produse folosești pentru îngrijirea părului tău. Unele au niște componente, care îți distrug părul la propriu. Atunci când cumperi ceva, verifică ingredientele. Una dintre substanțele rele, care des se întâlnește în șamponuri este Sodium Laureth Sulfate (SLES). Aceasta este o substanță chimică ieftină, extrem de dură pentru părul tău, deoarece elimină uleiurile esențiale ale părului și stopează creșterea normală a părului. De asemenea, evită siliconul (întâlnit deseori în balsamuri). Acesta este periculos pentru sănătatea podoabei tale capilare, pentru că acoperă puternic firele şi nu mai lasă balsamul pe care îl foloseşti să-şi facă efectul. Un alt ingredient dăunător este alcoolul. Deseori se găseşte în spray-uri fixative. În timp, acesta duce la uscarea excesivă a părului. Astfel, firele vor deveni aspre la atingere, mai greu de pieptănat, casante şi, evident, se vor rupe foarte uşor. Și nu în ultimul rând, ai grijă la parabeni. Aceștia se găsesc inclusiv în şampon şi balsam. Sunt toxici pentru părul tău, afectând şi pielea capului.

     Folosești peria greșită și într-un mod greșit: Peria greșită poate rupe sau chiar trage din rădăcini părul. De aceea, a avea o perie calitativă este extrem de important. Eu optez pentru o perie din lemn, cu fire din lemn și cu cauciuc ultra-pneumatic. Și mereu încep a pieptăna părul de la capete, apoi când l-am descâlcit în partea de jos, mă ridic încet spre rădăcini. Dacă începi a pieptăna deodată de la rădăcină, ai foarte mari șanse să rupi firele de păr.

Sper că ți-a fost utilă această informație, nu uita să te împarți și cu prietenele tale!!! Ai grijă de sănătatea și frumusețea ta!!!

Hyper Farmacia Dita în or. Ungheni cu un sortiment mare de produse Optica la prețuri speciale.

Hyper Farmacia Dita, acum și în or. Ungheni pe str. Națională, 17, cu un sortiment mare de produse Optica la prețuri speciale. Vino și descoperă gama largă de ochelari de diferite branduri mondiale: Polar, Ray Ban, Vogue, Ralph, Emporio Armani, Jaguar, JOOP!, accesorii și lentile de contact Zeiss, Johnson & Johnson, Bausch & Lomb, lentile pentru ochelari germane Zeiss și japoneze Hoya! De asemenea, poți beneficia de consultația oftalmologică pentru copii, adolescenți, și de suportul consultantului bine pregătit care este gata să te ajute cu sfaturi, hyper oferte și reduceri PERMANENTE 15% la orice cumpărătură Optica.

Oriflame. Banchetul Directorilor 2022

Pier Pasolini spunea „Nimeni și nimic nu ar putea vreodată recrea minunăția unei emoții”. Și a zis-o foarte bine, deoarece emoțiile și sentimentele trăite sunt cea mai mare motivație și singurul lucru care nu poate fi captat într-o singură fotografie, ele rămân doar în inimele noastre.

Oriflame este și despre emoții exprimate, prin produsele noastre, posibilitățile oferite și cel mai important, prin oamenii care sunt împreună cu noi. Am celebrat și mereu vom celebra succesul Partenerilor noștri, iar „Seara Starurilor 2022″ este o dovadă pură. La data de 29 august, festivalul din Cannes a fost reprodus la Chișinău, în locația fenomenală Richland. Covorul roșu, paparazzi, admiratori, păhare cu prosecco și muzică, totul ca în cele mai bune filme din Hollywood. Toate acestea nu ar avea sens fără vedetele Oriflame, care au strălucit la propriu în acea seară. Vă propun să facem o călătorie în timp și să vedem cum s-a desfășurat Banchetul Directorilor 2022!

Pre-Party a început, invitații cu dispoziție bună se apropie de zonele expuse, servesc câte un pahar de prosecco, savurează atmosfera excepțională și își suplinesc colecția de poze. Moderatul anunță concursul online, iar participanții care au trecut toate etapele de scanare a QR-codurilor sunt remunerați cu câte un mic premiu.

Covorul roșu deja așteaptă să fie parcurs de acele persoane, care au ales să-și direcționeze viața pe altă cursă. Compania ce vine din Suedia, cu standarde europene și o nouă cultură pentru țara noastră, o cultură de îngrijire din interior și la exterior. Oriflame nu este doar despre vânzări, câștiguri. Oriflame este despre un mod de viață diferit, în care îți construiești propria independență, creezi amintiri de neuitat, te dezvolți ca personalitate, comunici și împărtășești experiența cu personae care au început de la zero, dar au atins culmile succesului și trăiești o viață la care doar ai visat. Toate aceste persoane au timp să analizeze drumul pe care l-au făcut pentru a atinge acest nivel, efortul depus și toate acele momente când crezi că nu mai poți, dar atunci când îți auzi numele spus de moderator, pășești pe covorul roșu către toate persoanele care te aplaudă și admiră, înțelegi că totul se merită. Se merită cu adevărat, deoarece Oriflame mereu a demonstrat că poate celebra succesul. Precum am menționat, compania noastră vine din Suedia, iar valorile suedeze ne ghidează, începând cu etica îngrijirii de sine, sănătatea fizică și mentală, grija față de natură, până la echilibrul între muncă și odihnă. La eveniment a fost prezentă și ambasadoarea Suediei Katarina Fried, care a felicitat toate persoanele care au depus efort pentru a aduce din Suedia, în Moldova, frumusețea din natură. Cu siguranță au fost prezenți și Tatiana Mereuță, Director General Oriflame Moldova și Dmitry Kvasha, Management General Caucaz și Moldova.

După toate felicitările, pozele și urările de bine, suntem deja în sala frumos amenajată. Bandul de muzică vie, bucatele deosebite, discursuri pe scenă din partea invitaților noștri speciali. O personalitate deosebită, Lili Lozan, în calitate de Brand Ambasadoarea Oriflame a adus omagii, iar prin propriul exemplu a demonstrat că poți obține tot ce îți dorești, dacă lucrezi cu multă ardoare.

Seara Starurilor a continuat cu un număr acrobatic fenomenal, în care Elena Balan și Iaconi Diana, care au atins un nivel extraordinar de dezvoltare în cadrul companiei, dar și ca persoanlitate, au încăntat invitații și au demonstrat că dețin nu doar abilități în dezvoltarea unui business, dar și artistice.

Partea oficială a evenimentului a ajuns la sfârșit, invitații dornici de veselie, îmbrăcați în alb conform dress-codului After Party merg spre ritmul muzicii care răsună și mai tare, iar ceea ce a urmat după nu va fi relatat în acest articol, deoarece a rămas pentru totdeauna în inimile noastre.

Oriflame nu este o simplă companie, este o comunitate de oameni frumoși la chip și suflet, oameni care își dezvoltă propria afacere, lucrează din plăcere, ci nu doar din necesitate, călătoresc și cunosc oameni excepționali și își creează amintiri și momente de neuitat. Valorile noastre nu sunt doar cuvinte, dar reguli de viață. Ne străduim să transpunem cultura îngrijirii de sine, aici, la noi în țară, cu grijă față de toate persoanele care sunt alături de noi, dar și față de tine, cititor. Toate acestea le-am întruchipat în produsele noastre, care sunt create în conformitate cu standardele europene, din ingrediente prietenoase mediului și cu un ocean de beneficii.

Vezi produsele noastre aici https://md.oriflame.com/products/digital-catalogue-current

Premieră la Miss Anglia. O finalistă a concurat fără machiaj

O finalistă la concursul Miss Anglia a concurat fără să se machieze, fapt considerat o premieră în istoria de aproape un secol a competiției, scrie CNN.

Premieră la Miss Anglia. O finalistă a concurat fără machiaj

Melisa Raouf, o studentă în vârstă de 20 de ani din sudul Londrei, a trecut de semifinalele concursului după ce a ales să se prezinte în competiție fără machiaj. Ea urmează să concureze în octombrie la finală, transmite digi24.ro.

„Pentru mine înseamnă foarte mult că am ajuns până aici, deoarece simt că multe fete de diferite vârste ajung să se machieze pentru că se simt presate să facă asta. Dacă suntem fericiți în propria piele nu ar trebui să fim obligați să ne acoperim fața cu machiaj. Defectele noastre ne fac ceea ce suntem și asta face fiecare individ să fie unic”, a declarat Melisa Raouf într-un interviu acordat ziarului britanic Independent. 

Video. Schiorul rus Pavel Trihiciov a căzut pe pantă la Jocurile Olimpice
Articolul anterior
O moldoveancă și-a pierdut memoria, în Turcia. Patru copii o așteaptă acasă
Articolul următor