Sfaturi pentru un păr sănătos: alege produsele de îngrijire adecvate necesităților scalpului și podoabei capilare!

Pentru a te bucura de o podoabă capilară sănătoasă și strălucitoare este important să alegi cu grijă produsele cosmetice de înfrumusețare și îngrijire a părului. De curând, reprezentanții brand-urilor SeboCalm (Israel) și Le Petit Olivier (Franța) au organizat la Chișinău o nouă cuconadă de frumusețe, oferindu-le participantelor ocazia de a afla noutăți utile în materie de îngrijire și alegerea potrivită a celor mai bune produse în funcție de nevoile individuale ale pielii, scalpului și părului.

separator

SeboCalm, brandul celor mai bine vândute produse cosmetice din Israel, oferă o gama largă de produse destinate îngrijirii și menținerii pielii sensibile, scapului și părului. Produsele cu acțiune dermatologică SeboCalm sunt recomandate atât pentru îngrijirea zilnică cât și pentru afecțiuni dermatologice: acestea dețin certificatul de testare hipoalergenică și impactul asupra pielii sensibile.

Într-o ambianță relaxantă, participantele la eveniment au avut ocazia să cunoască mai multe detalii despre calitatea produselor cosmetice și chiar să testeze produsele de îngrijire.

Medicul dermatolog-triholog Ina Lozovoi-Trestian a vorbit despre regulile de îngrijire corectă a părului în funcție de problemele scalpului, cauzele căderii părului și afecțiunile dermatologice ale scalpului, precum mătreața și dermatita seboreică.

De asemenea, pe lângă sfaturi utile, compania farmaceutică Becor, distribuitor oficial al produselor SeboCalm și Le Petit Olivier în țara noastră, a oferit invitatelor cadouri cu produse, mostre și broșuri informative. 

În căutarea soluţiei potrivite pentru eliminarea mătreții, îți vine în ajutor Sebocalm Șampon anti-mătreață, produsul ce conține ingrediente active, precum mușețel și cătină, dar și vitamina B5 pentru a calma pielea iritată. Șamponul SeboCalm anti-mătreață tratează mătreața, înlătură excesul de grăsimi de pe păr și scalp, previne uscăciunea si calmeaza mâncărimea, hdratând scalpul.

Un alt produs din gama de îngrijire a părului este SeboCalm Crema pentru păr, cu pro-vitamina B5. Crema pentru păr tratează dermatita seboreică a scalpului, elimină pruritul și scuamele, hidratează, protejează părul de căldură, oferindu-i o strălucire sănătoasă.

Dacă obișnuiești să folosești în mod constant vopseaua de păr, bucură-te de un păr sănătos și o culoare vibrantă cu Le Petit Olivier Șampon pentru păr vopsit cu extract de Rodie și ulei de Argan. Special creat pentru părul vopsit, cu o formulă unică de a proteja și a prelungi culoarea, șamponul lasă părul mătăsos, nutritiv și protejat. Utilizează șamponul în combinație cu celelalte produse din gama Le Petit Olivier pentru păr vopsit:

Le Petit Olivier Masca de protecție pentru păr vopsit, cu extract de Rodie și Argan, 300 ml

Masca hrănitoare pentru păr vopsit cu extracte de rodie și ulei de argan, se extinde și protejează culoarea părului, conferindu-i un luciu mătăsos. Fără parabeni, coloranți și fenoxietanol.

Le Petit Olivier Șampon, pentru păr normal cu flori de Piersică și Viță de Vie, 250ml

Șamponul cu flori de piersică și viță de vie, pentru păr normal, lasă părul suplu, moale, strălucitor și radiant.

Le Petit Olivier Spray pentru pieptănare ușoară cu flori de Piersică și Viță de Vie, 150 ml

Conferă un rezultat instant. Fără clătire. Lasă părul ușor de descurcat, mătăsos, strălucitor, cu un aspect sănătos. Formulă fără parabeni și phenoxyethanol. Utilizați spray-ul împreună cu celelalte produse din gama Le Petit Olivier pentru păr normal.

Produsele pot fi găsite online pe farmacie.md și în rețeaua de farmacii Elody. Alegeți produsele preferate și găsiți consultanța necesară în farmacii.               

Vine gerul! Temperaturile coboară până la -7 grade Celsius
Articolul anterior
65 de moldoveni așteaptă să primească azil politic în Olanda. Cum au ajuns în această țară?
Articolul următor
Alte articole interesante