Și-a făcut intervenții estetice după naștere? Lavinia Pîrvu a spus adevărul despre corpul său

S-a zvonit că după ce a născut și a slăbit spectaculos uimind pe toată lumea, Lavinia Pîrva şi-a făcut o operaţie estetică. Soția lui Ștefan Bănică a făcut primele declaraţii și spune adevărul despre corpul ei.

separator
Artista a declarat, pe pagina sa de Instagram, că nu este vorba despre nicio operaţie estetică și că, de fapt, a apelat la ajutorul specialiştilor pentru o remodelare şi o hidratare de buze.

„În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deşi citesc şi aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază şi sunt alături mine, să explic această schimbare de imagine!

În primul rând, nu mi-am făcut şi nu am nicio operaţie estetică!!!! Când va fi nevoie şi medicul specialist va consideră că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment sunt într-un program de remodelare şi rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! În al 2-lea rând, menţionez că tot la indicaţiile specialistului am făcut o remodelare şi hidratare de buze, de care sunt foarte mulţumită! Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase!

Sunt femeie, îmi iubesc corpul şi iubesc frumuseţea! Consider că, a avea grijă de ţine este un simţ pe care orice femeie ar trebui să îl detină! Îmi place să mă văd frumoasă şi îmi place că lumea să vadă acealasi lucru!”, a scris Lavinia Pîrva, pe Instagram.

 

sursa

Un elev de 11 ani a numit zece motive pentru care copiii nu vor să meargă la școală
Articolul anterior
Doi copii din Cahul a fost abuzați sexual de un olandez, timp de 3 ani
Articolul următor
Alte articole interesante