Și tu meriți să te simți Regină! Compania Antos Cosmetică Naturală a dat startul celei de-a patra ediții a concursului ,,Miss Naturalețe”

Îți place să îți pui în valoare farmecul natural și curajul de a fi tu însăți? Ești fascinată de secretele de frumusețe care îmbină feminitatea și naturalețea? Și tu meriți să te simți Regină! Arată tuturor că unicitatea și frumusețea ta, dăruită de mama-natură, merită să fie apreciate!

separator
Compania Antos Cosmetică Naturală a dat startul celei de-a IV-a ediții a concursului ,,Miss Naturalețe”. Înscrie-te în competiție pentru un eveniment deosebit în compania celor mai sincere și istețe femei și luptă pentru râvnita coroniță de Miss!

Antos Cosmetică Naturală pregătește multe surprize frumoase și cadouri pentru participantele și invitatele concursului.

Pentru a participa în concurs, trebuie să:

❤️ Să-ți iubești naturalețea în primul rând;
❤️ Să ai vârsta de la 20 ani;
❤️ Să fii pasionată de frumusețe, deoarece urmează să ai parte de multe surprize și cadouri indiferent de rezultate.

Pentru înregistrarea în concurs completează formularul de participare trimițând o poză cu tine fără machiaj și fără filtru (poza portret sau selfi).

Campania se desfășoară în perioada 12.10 – 29.11.2019. Începând cu 12 octombrie și până pe 4 noiembrie 2019, toate doritoarele de a participa în campanie vor completa formularul on-line, vor expedia o poză reprezentativă în care apar nemachiate, naturale, aceasta fiind însoţită şi de datele personale ale participantelor (nume/prenume/număr de contact/e-mail), iar în perioada 05 – 29 noiembrie 2019 participantele vor putea fi votate online pentru a aduna cât mai multe voturi, paralel continuând şi înregistrarea.

În finala campaniei “Miss Naturaleţe”, care se va desfășura pe 5 decembrie 20119, vor fi selectate și invitate 13 participante care au adunat cele mai multe voturi.

Unica.md este partener media al concursului ,,Miss Naturalețe”, lansat de către compania Antos Cosmetică Naturală!

Organizatorul evenimentului anunță că toate câștigătoarele concursului se vor alege cu unul sau mai multe din premiile anunțate: premiul mare – o vacanţă de 7 zile în Italia, produse în valoare de 5.000 lei, o sesiune foto în revista Unica.md, Fashion VIP, Aquarelle, Brilliance, dar și produse Antos pentru o perioadă de 6 luni.

Antos Cosmetică Naturală îți premiază naturalețea! Succese!

Află mai multe detalii pe www.antos.md

Lentile cu filtru ne protejează de efectele luminei albastre sau nu?
Articolul anterior
Postul de televiziune Accent TV și-a schimbat denumirea și va retransmite conținutul „Pervîi Kanal”
Articolul următor
Alte articole interesante