SLIDE-STYLER – „cizmuliţele aerice”!

Te lupţi cu varicele, picioarele umflate sau celulita, iar cremele şi masajele costisitoare nu-şi mai au efectul? Atunci Weyergans, îţi vine în ajutor cu cel mai eficient şi  de calitate tratament pentru picioare.  Procedura se poate efectua în decursul întregului an. Dar pentru că femeile simt necesitate mai mare în decursul verii,  preferă anume această perioadă.

separator

Cristina Dascăl,
medic dermato-cosmetolog,
Weyergans High – Care

SLIDE-STYLER

este un aparat de limfodrenaj mecanic sau i se mai spune „cizmuliţe aerice”. În timpul procedurii se activează drenarea limfei (circulaţia apei restante din ţesuturile pielii în circuitul limfei), se activează circulaţia şi respectiv se îmbunătăţeşte metabolismul celulelor (adică detoxifierea). Efectele se resimt în tratamentul picioarelor umflate, în cazul varicelor, în tratamentul complex al celulitei (mai ales, la femeile cu varice sau insuficienţă venoasă) şi la fortificarea pielii abdomenului la femei după naştere. Este potrivit persoanelor care duc un mod de viaţă sedentar, cu obezitate sau după antrenamente epuizante.

Ce simţi pe durata tratamentului?

În timpul procedurii pacientele simt un val de aer, care comprimă uşor picioarele, jur-împrejur şi care se direcţionează de la glezne spre coapse. Este o procedură foarte plăcută, relaxantă, după care imediat ai senzaţia de picioare uşoare, tensiunea şi oboseala dispar, mersul devine mai uşor, iar abdomenul – mai suplu.

În video-ul care urmează vezi cum se face o procedură cu Slide-Styler

SLIDE-STYLER

Contraindicaţii:

Procedura nu este recomandată persoanelor care se confruntă cu dermatita atopică, ulcere, procese inflamatorii în zona de tratament, după un infarct miocardic recent, angină pectorală  sau edemul pulmonar.

O şedinţă cu Slide-Styler durează 30 de minute, iar pentru un efect mai de durată se recomandă un tratament de 10-15 şedinţe a câte 2-3 ori pe săptămână.

Text: Cristina Mihalachi

Weyergans High Care Center

Chisinau, bd. Traian 22, of.40
Tel: 81 16 81, Mob:079 500 697
www.weyergans.md,
weyergansmoldova@gmail.com

Modelează-ţi silueta cu lenjerie de corecţie!
Articolul anterior
Centrul „ALIT” îți spune totul despre fondul de ten!
Articolul următor
Alte articole interesante