Soluția eficientă pentru dinți sănătoși și o respirație proaspătă!

Aţi observat vreodată umflarea şi schimbarea aspectului gingiei? Sau sângerarea uşoară de fiecare dată când faceţi un periaj sau când mâncaţi alimente puţin mai dure? Dacă v-aţi confruntat cu aceste situaţii şi nu aţi cerut încă sfatul medicului dentist, e cazul să vă faceţi o programare pentru un consult. Există riscul să suferiţi de gingivită sau mai grav, de complicaţia acesteia, parodontita marginală.

separator
Paradontoza este principala cauză a pierderii dinţilor la adulţi. Deşi este o boală întâlnită foarte des, ea poate fi preîntâmpinată printr-o igienă orală corespunzătoare. Produsele cu proprietăți naturale eficiente pot ajuta la prevenirea inflamațiilor orale și sprijinirea tratamentului inflamațiilor acute.

Apa de gură Alkmene cu ulei din arbore de ceai previne eficient paradontoza, protejând dinţii şi gingiile. Conține Ulei din Arbore de ceai, renumit pentru proprietațile sale antibacteriene, antiseptice și revigorante.

* Previne înmulțirea bacteriilor și reduce inflamația gingiilor, datorită proprietăților antiseptice ale            uleiului din arbore de ceai

*Ameliorează durerea și are efecte regenerante asupra mucoasei cavității bucale

* Ajută eficient la lupta împotriva cariilor dentare

* Reduce mirosul neplăcut și oferă o respirație proaspătă

*Potrivit pentru copii de peste 6 ani (din moment ce ei învață să clătească gura fără a înghiți lichidul)Alkmene Pasta de dinți cu ulei de arbore de ceai, Herbal 100 ml

Formula concentrată pe bază de plante medicinale este recomandată pentru igiena zilnică a cavității bucale, pentru prevenirea plăcii bacteriene, pentru micșorarea hipersensibilității dentare și tratarea și prevenirea infecțiilor dentare (stomatite, gingivite, abcese dentare, parodontopatii, carii dentare, tartru dentar).

Conține ulei de arbore de ceai de calitate farmaceutică, extracte de cimbru, rozmarin și mentă.

* Uleiul din arbore de ceai reduce inflamația gingiilor, oferă protecție eficientă împotriva cariilor și      previne formarea tartrului.

* Rozmarinul are numeroase efecte terapeutice: analgezic, antiseptic, antiinflamator,  tonic.

* Mentă –  grație proprietaților sale antiseptice, uleiul de mentă este util pentru îngrijirea cavității bucale.  Aceasta combate respirația urât mirositoare și îndepărtează germenii de la nivelul gingiilor și dinților.

* Cimbrul are acţiune antiinflamatoare, antibacteriană şi antivirală.
Pentru gingii puternice și dinți sănătoși!

Produs în Germania!
Important! Doar în luna noiembrie poți profita de superofertă! Achizionați Alkmene Apă de gură cu ulei de arbore de ceai, 500 ml și primiți Alkmene Pasta de dinți cu ulei de arbore de ceai CADOU!!!!

Seturile promoționale sunt disponibile în rețeaua ,,Farmacia Familiei”.   

Pe Aleea Clasicilor, va fi înălțat bustul lui Dumitru Matcovschi
Articolul anterior
14 – 15 noiembrie, Farmacia Familiei măsoară gratuit glicemia în toată țara
Articolul următor
Alte articole interesante