Soluții naturiste pentru a combate mătreața

Definită științific ,,pitiriazis capitis”, mătreața este o afecțiune a scalpului care se prezintă sub forma unor mici solzi uscați (mătreața uscată) sau solzi mai grași și mai denși (mătreața grasă). În mod normal, înlocuirea celulelor epiteliale de la nivelul scalpului se face în mod regulat, astfel că eliminarea celulelor moarte prin exfolierea straturilor superficiale ale epidermei se efectuează fără probleme, o exfoliere modestă, în cantități mici, la nivelul scalpului fiind un proces fiziologic.

separator

Cu toate acestea, când prezența solzilor albicioși și a pielii uscate însoțită de usturimi și mâncărimi este destul de intensă, putem vorbi despre mătreață. Alkmene îți prezintă soluția împotriva mătreții!

Alkmene Șampon antimătreață cu Ulei din Arbore de ceai

Este eficient pentru tratarea mătreții și calmarea măncărimilor scalpului.

* Conține 100% ulei pur din arbore de ceai (Tea Tree Oil). Datorită efectului vindecator și antiseptic, uleiul esențial de arbore de ceai (Melaleuca alternifolia) este foarte apreciat în cosmetică.

*Conține Octopirox – agent antifungic și antibacterial puternic, conceput special pentru tratamentul infecțiilor fungice ale capului, care sunt cauza mătreții.

* Formula creată special pentru îndepărtarea mătreții combină proprietățile antiseptice ale uleiului din arbore de ceai cu acțiunea mai blânda a unui agent care acționează împotriva mătreții.

* Este un tratament intensiv pentru păr și scalp care te ajută să ai un păr puternic, plin de energie. Conferă protecție împotriva mătreții și lasă o senzație de prospețime și relaxare după utilizare.

* Testat dermatologic: are o formulă ușoară care permite utilizarea lui zilnică.

*Potrivit pentru toate tipurile de păr.

*Are proprietăți antibacteriene și purifiante, elimină infecțiile menținând părul puternic și strălucitor .

*Nu conține parabeni sintetici, siliconi, propilen glicol, coloranți sintetici sau ingrediente cu derivate animale.

Utilizare: Masați delicat părul și scalpul cu șampon, apoi clătiți cu apă din ambundență. Repetați dacă este necesar.

În luna iunie, Șamponul antimătreață Alkmene cu ulei de Arbore de ceai poate fi achiziționat cu REDUCERE de 20%!

*promoția este valabilă în rețeaua ,,Farmacia Familiei”. Descoperiți toată gama de produse Alkmene cu ulei de Arbore de ceai! 

Italia: 178 cazuri noi, raportate ieri. Cel mai mic număr de la începutul epidemiei
Articolul anterior
Țările din Europa care scapă de pandemie și Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante