Sprâncene bine definite și buze irezistibile cu gama de cosmetice Lip&Brow Tattoo – un suflu nou în colecția ta de machiaj!

Îți place să arăți seducătoare și să îți pui în valoare trăsăturile chipului? Începe noul an cu mai multă încredere în forțele proprii și un look irezistibil – acum ai posibilitatea să experimentezi și să-ți antrenezi la maxim creativitatea descoperind noile produse și tendințe în materie de make-up!

separator

Machiajul semipermanent a devenit popular în rândul femeilor care doresc să își evidențieze trăsăturile și să arate bine în orice moment al zilei. Dar, ce părere ai despre produsele cosmetice pe care să le ai mereu la îndemână pentru un machiaj rezistent întreaga zi, dar în acelaşi timp – plin de intensitate și culoare!

Îți dorești o formă corectă a sprâncenelor, cu aspect plin, natural, sau buze senzuale cu aspect îngrijit și bine definite? Nu este necesar să aloci mai mult timp machiajului ori să mergi la un salon specializat pentru proceduri de înfrumusețare.

Avon și linia de produse mark. Lip&Brow tattoo aduce un suflu complet nou și diferit în colecția de machiaj: un make-up rezistent mai mult timp, cu un nivel înalt de precizie, la fel ca un tatuaj, grație produselor cosmetice unice!

Markerul tatuaj semipermanent mark. 2 în 1 pentru buze te ajută să obții o culoare care să persiste mai mult timp și buze irezistibile în doi pași simpli.

Produsul se folosește ca ruj și ca un creion pentru buze, în aceeași nuanță. Vârful cu precizie trasează perfect conturul buzelor, în timp ce capătul mai gros servește pentru a umple buzele cu o culoare intensă. Sună tentant, nu-i așa?!

Subliniază și îmbogățește volumul buzelor, păstrând în același timp hidratarea și prospețimea.

Formula ușoară intensifică efectul, nu usucă și se demachiază ca un ruj obișnuit. Alege din cele 8 culori irezistibile!

Markerul tatuaj semipermanent mark. cu vârf triplu pentru sprâncene îți asigură un look conturat instant, inspirat de tehnologia microblading.

Realizează sprâncene bine conturate ca la salon, cu ajutorul aplicatorului unic cu vârf triplu ce imită firul de păr natural și permite mișcări precise perfecte, astfel încât sprâncenele să arate pline și definite.

Markerul pentru sprâncene cu vârf triplu este disponibil în 3 nuanțe naturale. Alege culoarea care ți se potrivește pentru a oferi expresivitate chipului tău!

Produsele pot fi comandate prin intermediul Reprezentantului Avon sau printr-un mesaj privat pe pagina de facebook Avon.

Atunci și acum: cum arată astăzi câștigătoarele concursului ,,Miss Univers”
Articolul anterior
Galina Tomaș te invită la seminarul gratuit: „Apa – cel mai important component pentru sănătate!”
Articolul următor
Alte articole interesante