Start hidratare, stop îmbătrânire a tenului! Află noutatea acestui sezon în materie de îngrijire a pielii

Vara şi-a intrat în drepturi, iar rutina zilnică de îngrijire a tenului rămâne un tabiet pe care trebuie să-l respectăm pentru a evita deshidratarea tenului, pe termen scurt, dar şi pentru încetinirea îmbătrânirii, pe termen lung.

separator

Deoarece fiecare dintre noi avem pielea mai mult sau mai puțin deshidratată, inclusiv persoanele cu tenul gras, dar și pentru că trebuie să arătăm perfect indiferent de circumstanțe/context, în laboratoarele Companiei franceze Uriage a fost creat un produs cu eficiență remarcabilă și o formulă de 2 ori  mai activă decât a unui ser!

Eau Thermale Glow Up Water Essense – Inovație pentru o hidratare profundă a pielii, întărește funcția de barieră, reechilibrează, conferă strălucire tenului şi îmbunătățește vizibil calitatea acestuia.

Essense Thermale este must have-ul acestui sezon, destinat femeilor și bărbaților de toate  vârstele,  iar formula produsului este bazată pe apa termală Uriage îmbogățită cu Ca, Mg, extract din arborele de mătase, prebiotice si Acid Hialuronic cu masa moleculară mare.

Puterea de hidratare a acestei esenţe concentrată este incontestabilă. O vei resimţi de la prima aplicare.

Mod de utilizare: Puneți 3 – 4 picături de esență în palma mâinii, masați-vă ușor palmele până obțineți o emulsie și aplicați produsul pe tenul anterior curățat, pornind de la centru spre exteriorul feţei. Îl puteţi folosi de sine stătător sau în combinaţie cu o altă cremă de îngrijire specifică din gamele brandului Uriage.

Uriage vă îndeamnă să începeți testarea acestui produs-noutate și nu uitați: fiecare femeie are nevoie de un plus de încredere în aspectul ei estetic, iar produsele de îngrijire, alese corect, vor sfida anii din buletin!

URIAGE forța apei termale!

În spitale sunt internați 61 de copii infectați cu noul Coronavirus
Articolul anterior
Cu măști și mănuși, dar cu mari emoții! 40 de absolvenți ai ASEM și-au primit astăzi diplomele
Articolul următor
Alte articole interesante