Surprize cu ocazia Sărbătorilor! Târg de reduceri în magazinele GOSH-SHOP!

Cine a zis că nu te poți bucura în diferite moduri de Sărbătorile Pascale? Frumusețea vine la pachet cu o serie de oferte pentru tine! Cu ocazia sărbătorilor care se apropie, Gosh-Shop a pregătit surprize și cadouri pentru tine sau pentru persoanele dragi ție pe care ai vrea să le surprinzi!

separator

Rețeaua de magazine Gosh-Shop Cosmetice pregătește un târg grandios de pe 19 până pe 21 aprilie, cu REDUCERI de până la -50%! Pregătește cadourile de Paști și totodată economisește!

În magazinele Gosh-Shop găsești cadouri perfecte pentru cei dragi, de la brandurile GOSH Copenhagen, Eylure, Dermacol, Body Fantasy, cosmetice din gama decorativă, produse pentru îngrijirea feței, corpului și părului, parfumerie de corp și o gamă impresionantă de produse pentru make-up, sprâncene și accesorii.

Consultanții Gosh-Shop Cosmetice vă așteaptă cu bună dispoziție și dorința de a vă ajuta în alegerea produselor de calitate.

Cadouri speciale pentru sărbătorile magice găsești la Gosh-Shop Cosmetice! Vino și tu la cel mai mare târg marca Gosh-Shop Cosmetice.

Adresele magazinelor Gosh-Shop:

Află detalii pe pagina de Facebook Gosh-Shop Cosmetice; Instagram, sau pagina web https://gosh-shop.md

Ce să nu mănânci niciodată
Articolul anterior
Circa 6.000 de tătici din Moldova au solicitat concediul paternal de 14 zile acordat la nașterea copilului
Articolul următor
Alte articole interesante