Tendințe în manichiură. Ce fel de unghii se poartă în 2018?

Make-up artiștii susțin că anul acesta se poartă unghiuţele lungi şi pătrate. Dar, pentru că manichiura este importantă atunci când vine vorba despre frumusețe și încrederea în sine, ești în drept să îți alegi modelul care îți place și care te reprezintă cel mai bine.

separator

Manichiura cu model din dantelă este mereu perfectă pentru orice femeie care pune accent pe unghiile ei și pe aspectul mâinilor, acest model făcând mâinile să fie elegante, întreținute, îngrijite. Dantela specială pentru unghii, care se fixează pe unghie cu un lipici special. Atunci când totul se usucă, unghia este acoperită cu o ojă transparentă pentru ca rezultatul să fie de durată.

Anul acesta, printre cele mai întâlnite culori vot fi culoarea cafelei, o nuanță de cafea-ciocolată, caramelul, nuanțele de lilac.În plus, se poartă unghiile de lungime medie cu formă pătrată. Unii designeri au prezentat cele două variante: unghii pătrate şi lungi sau unghii lungi, dar rotunjite la colţuri.

Pentru fetele care preferă unghiile scurte, aflaţi că se poartă şi unghiile scurte şi rotunjite. Iată mai jos câteva modele de unghii pentru sezonul 2017-2018: sursa: www.yve.ro

Ekaterina Atasii & Antonina Romanova te invită la master class-ul „Her Majesty – secrete și coafuri”!
Articolul anterior
Deși a dat mită a fost tratată cu indiferență. Povestea unei mămici care a născut în Capitală
Articolul următor
Alte articole interesante