Trucuri cum să îți ondulezi corect părul

Placa de păr și ondulatorul nu lipsesc din sertarul unei femei care dorește să de milioane. Însă, dacă nu știi cum să le folosești corect, riști să îți deteriorezi părul. Mai jos, îți prezint câteva greșeli pe care majoritatea le face atunci când folosesc placa de păr.

separator

  • Ondulezi șuvitele de păr prea groase – dacă ai părul des, este recomandat să împarți podoaba capilară în mai multe șuvite pe care să le prinzi separat. În acest fel, îți vei putea ondula părul rapid. Începe să ondulezi fiecare șuviță în parte începând cu cele de sus și terminând cu cele de jos și de la spate.
  • Setezi o temperatură prea mare – atunci când îți ondulezi parul, trebuie să știi ca procesul de ondulare a unei șuvițe trebuie să dureze între 5-10 secunde. Dacă ții părul la o temperatură mai mare, riști să îl arzi. Setează, de la început, o temperatură scăzută, pentru a vedea cum reacționează părul. Nu folosi niciodată o temperatură înaltă de la bun început.
  • Nu respecți directția de ondulare – părul care este pe partea dreaptă a feței trebuie ondulat în partea dreaptă, în timp ce șuvițele din partea stângă a feței trebuie ondulate în partea stângă. Părul trebuie ondulat în exterior, în așa fel încât să nu acopere fața.

Sursa

Serena Williams apare topless într-o campanie împotriva cancerului la sân
Articolul anterior
Lilu, fără strop de machiaj! Vezi fotografia care dezvăluie frumusețea naturală a prezentatoarei TV
Articolul următor
Alte articole interesante