Trucuri cum să-ți deschizi culoarea părului, folosind doar ingrediente naturale

Vrei să să îți deschizi culoarea părului folosind ingrediente naturale? Să știi că este foarte simplu. Trebuie doar să urmezi câteva reguli și să folosești următoarele ingrediente:

separator

Mierea
Cu toate că mierea e foarte lipicioasă și greu de scos de pe orice, ea e ingredientul perfect pentru deschiderea culorii părului deoarece conține peroxid de benzoil, un derivat al apei oxigenate, și, în același timp, oferă și hidratarea necesară pentru a ameliora efectele de uscare.

Amestecă mierea cu puțină apă sau oțet pentru a face o mască ce va fi ușor atât de aplicat pe păr, cât și de îndepărtat. Lasă această mască pe păr peste noapte, strângând părul sub o cască de duș.

Mușețelul
Avantajul mușețelului este că accentuează nuanțele de blond din părul tău. Pregătește o cană de ceai de mușețel și las-o la răcit. După, aplică acest ceai pe păr sau doar în zonele pe care vrei să le deschizi la culoare și lasă părul să se usuce natural, în lumina soarelui. În acest mod, părul se va deschide treptat, într-un mod natural.

 Lămâia

Unul dintre cele mai populare ingrediente pentru a lumina și deschide nuanța părului, sucul de lămâie e plin de acizi citrici care creează nuanțe subtile de blond. Amestecă un sfert de cană de apă caldă cu una plină de suc de lămâie într-o sticlă și agită bine. Lămâia usucă, așa că dacă ai un păr fin sau degradat, poți adăuga puțin balsam de păr la acel amestec pentru hidratare.

Aplică această combinație pe păr și stai la soare pentru a se usca, iar, din jumătate în jumătate de oră, reaplică preparatul pentru a menține puterea de iluminare a ingredientelor.

Scorțișoara
După ce încerci să deschizi de mai multe ori părul închis la culoare, el capătă acea nuanță spre portocaliu, care dă senzația de păr degradat și aspru. Scorțișoara are proprietatea de a estompa acest efect nedorit. Amestecă scorțișoara cu puțină apă până devine o pastă și aplic-o pe tot părul după ce ai aplicat balsam.

O poți lasă cât vrei, dar pe timpul nopții are cele mai bune rezultate. Scorțișoara este unul dintre cele mai rapide ingrediente care ajută la deschiderea nuanței părului, așa că nu e nevoie să repeți procesul foarte des.

Sursa

Echipa Unica SPORT a promovat stilul sănătos de viață la Festivalul ,,Bucurie în mișcare”!
Articolul anterior
Moldova Fashion Days Main Catwalk: Iată cine sunt designerii care își vor etala creațiile
Articolul următor
Alte articole interesante