Tunsori perfecte pentru femeile trecute de 40 de ani

În acest articol am selectat mai multe tipuri de tunsori perfecte pentru femeile trecute de 40 de ani. Acestea întineresc vizual și reprezintă  un detaliu obligatoriu pentru o imagine ideală.

separator

Potrivit specialiștilor în hair-art, atunci când alegeți tunsoarea potrivită trebuie să țineți cont de trăsăturile feții și vârsta dvs. O tunsoare corectă poate întineri aspectul și să ascundă vizual schimbările care apar odată cu vârsta în zona decolteului și pe față. Trebuie să alegeți tunsoarea corect pentru a economisi timpul și banii pentru aranjarea părului în saloanele de frumusețe.

Pentru o alegere corectă a tunsorii, în primul rând ar trebui să vă adresați unui profesionist. În acest sezon, cele mai populare sunt tunsorile scurte și lungimea medie a părului. Părul scurt vă ajută să accentuați avantajele exteriorului și să ascundeți schimbările legate de vârstă.

Pixie
În sezonul 2018 această tunsoare neobișnuită se poartă cu breton. Alegerea bretonului poate fi îndrăzneață, de la un breton foarte scurt, până la un breton tuns ”în zdrențe”, care ajunge până la pomeți. Bretonul oblic, tuns ”în zdrențe” va concentra atenția celor din jur asupra tâmplelor.

Acest model a tunsorii pixie adaugă părului un volum suplimentar.

Bob romantic
În acest an se poartă tâmple rase cu desene, ceafa rasă și bretonul asimetric. Acest model a tunsorii evidențiază un gât frumos și va conferi un volum suplimentar părului subțire și fragil.

Vopsirea părului scurt cu un breton ”în zdrențe” trebuie realizată în două culori. Cele mai actuale tehnici de vopsire a părului sunt balayage, shatush și sombre.

Haircut
Această tunsoare este populară atât între bărbați cât și în rândul femeilor. Tunsoarea haircut este asemănătoare tunsorii pixie, cu o deosebire semnificativă: tunsoarea presupune o linie orizontală tăiată drept (nu ”în zdrențe”) a părului inclusiv și a bretonului. Această tunsoare se potrivește posesoarelor unui păr subțire. Vara puteți rade tâmplele și ceafa. Acest truc creează un volum suplimentar părului și va conferi trăsăturilor feții un plus de feminitate.Carre
O tunsoare universală care are câteva variații. Stilul clasic al tunsorii – lungime medie a părului până la umeri cu o tăietură dreaptă. Puteți purta tunsoarea carre cu breton sau cu cărare.

Carre pe părul de culoare deschisă se potrivește perfect femeilor mai în vârstă.

Carre ”pe picior” – o variantă scurtă a tunsorii carre cu părul ras la ceafă. Datorită acestul model de tunsoare se creează un volum suplimentar părului și se accentuează linia frumoasă a gâtului.

Să le întoarcem lui David și Adelinei bucuria de a vedea și a auzi! Fii parte a campaniei de caritate inițiată de Farmacia Familiei
Articolul anterior
Tradiții moldovenești la nunta Cristinei Surdu și a iubitului ei, arhitectul italian Luca Corradi. Video impresionant!
Articolul următor
Alte articole interesante