Uită de blond, roșcat sau brunet! Iată nuanța părului care va fi în tendințe în iarna 2019

Iarna anului 2019 aduce schimbări pe toate planurile, inclusiv în coafură. Noua tendință în materie de colorare a părului poartă numele de tweed și constă în tonuri amestecate, dar cât mai naturale.

separator
Nuanța tweed are la bază colorarea de tip balayage, care este în trend de ceva vreme. Această tehnică de vopsire a înlocuit șuvițele și se face cu mâna liberă, fără a folosi folie de aluminiu.

Tehnica tweed presupune colorarea părului cu tușe verticale în nuanțe mai deschise sau mai închise, dar care oferă podoabei capilare un aspect cât mai natural. Tweed înseamnă vopsirea părului în tonuri subtile, pământii, care se remarcă, dar în același timp mențin contrastul plăcut, la fel ca în cazul tehnicilor balayage sau ombre, unde nu există delimitări clare de nuanțe.

„Tehnica tweed presupune să lucrezi chiar cu tonurile naturale ale părului tău, evidențiind șuvițele foarte subțiri, mai deschise la culoare, încă de la rădăcină, dar fără să le pună într-un contrast dramatic cu restul podoabei capilare”, spune Guy Tang, unul dintre cei mai cunoscuți experți în colorarea părului.Hairstyliștii spun că această nuanță va fi pe val în sezonul rece. Așa că, dacă vrei să obții o nuanță tweed de vis, ia-o înaintea prietenelor tale și grăbește-te să-ți faci o programare la salonul de coafură!

Sursa

La 70 de ani, Richard Gere devine din nou tătic
Articolul anterior
Moldoveanca Cristina Șișcanu a împlinit 35 de ani. Soțul ei, Mădălin Ionescu, i-a organizat o petrecere-surpriză
Articolul următor
Alte articole interesante