Uleiul de arbore de ceai tratează herpesul de la primele simptome!

Infecția herpetică, deseori recurentă, cauzează unele dintre cele mai neplăcute simptome, care se manifestă prin apariţia unor vezicule mici pline cu lichid la nivelul buzelor, inflamația pielii, aspect roșiatic și inestetic, cictraci durabile.

separator

Persoanele care se confruntă cu prezența virusului în organism și dezvoltă frecvent boala știu cât de anevoios este să previi apariția leziunilor și să reduci semnele bolii. Deseori, nici medicamentele cu acțiune antivirală nu par să aibă vreun efect vădit. Însă, luarea măsurilor de la apariția primelor semne este un pas adesea important, dar și stringent!Mai multe cercetări au demonstrat eficiența uleiului de arbore de ceai, în tratarea herpesului de la faze incipiente.

Uleiul de arbore de ceai are un conținut ridicat de terpene, compuși cu acțiune antiseptică și anti-inflamatoare. Uleiul are proprietăți antiseptice, antifungice, antibacteriene, antivirale. Acesta regenerează și vindecă pielea, fără a afecta flora bacteriană normală a pielii.

Cum acționează ulei de arbore de ceai contra herpesului?

Cel mai important aspect al utilizării uleiului de arbore de ceai pentru vindecarea herpesului este prevenirea și tratamentul timpuriu al manifestărilor cutanate. Unele studii au demonstrat rezultate excelente, doar că în acest caz uleiul de arbore de ceai a fost folosit din fazele precoce de declanşare a simptomelor.

Conform studiilor, ,,uleiul de arbore de ceai australian a prezentat un nivel ridicat de activitate virucidă împotriva HSV tip 1 și HSV tip 2”. Principalii compuși ai uleiului, terpinolen și alfa-terpineol, prezintă efecte inhibitoare împotriva replicării virusului herpetic fără a deteriora ADN-ul celulei gazdă.

Măsurile preventive sunt întotdeauna cele mai bune metode de prevenire a apariției focarelor de herpes. Cu toate acestea, senzația de furnicături ar putea să apară prea târziu înainte de a vedea semnele unei leziuni în creștere. Indiferent dacă este o erupţie la nivelul gurii sau la nivelul organelor genitale, uleiul de arbore de ceai poate fi utilizat pentru a accelera vindecarea!

Alkmene Ulei pur esențial de arbore de ceai este un produs natural de calitate farmaceutică cu proprietăți antiseptice, anti-inflamatoare, regenerante și anti-iritante. Cum se utilizează Uleiul de arbore de ceai pentru tratarea herpesului?

Pasul 1: Spălați-vă bine mâinile cu săpun antiseptic – Alkmene Săpun cu ulei din arbore de ceai, și uscați.
Pasul 2: Aplicați 2-3 picături de ulei de arbore de ceai pe un tampon de bumbac.
Pasul 3: Aplicați tamponul pe leziuni, apoi aruncați-l și repetați după cum este necesar.
Pasul 4: Spălați bine mâinile cu săpun și uscați.
Pasul 5: Repetați pașii menționați mai sus de cel puțin 4 ori pe zi sau mai mult.

Important! Acum, poți achiziționa Alkmene Ulei pur esențial de arbore de ceai cu reducere 20% în rețeaua ,,Farmacia Familiei”. Promoția este valabilă în perioada 1-30 septembrie.

Alkmene – Produs în Germania!

 

Un oraș din Maramureș își produce singur curentul electric din gunoi
Articolul anterior
Actrița care a avut o copilărie dificilă, a ajuns una dintre cele mai frumoase și iubite staruri din întreaga lume
Articolul următor
Alte articole interesante