Un breakfast dedicat frumuseții by Mary Kay Moldova

Zeci de femei frumoase din Capitală au descoperit, în premieră, noul set de îngrijire pentru ten „TimeWise” Age Minimize 3D™ produs de compania de cosmetice Mary Kay.  Evenimentul a fost organizat, în data de 27 septembrie într-un ambient frumos într-un local luxos din Capitală, unde invitatele s-au familiarizat cu gama de produse oferite de companie, au savurat din bucatele gustoase și au primit cadouri generoase.

separator

Setul fermecat „TimeWise Age” Minimize 3D™ face parte din ultimele inovații ale companiei Mary Kay. Astfel, doar după o săptămână de la lansare în S.U.A, au fost vândute peste un  milion și jumătate de unități.Cu un complex exclusiv patentat Age Minimize 3D în fiecare produs, ingredientele active oferă o reducere vizibilă a semnelor de îmbătrânire a pielii în doar 4 săptămâni.

  • Resveratrolul încapsulat este un antioxidant puternic. În plus, acesta uniformizează tonul pielii și menține nivelul natural de colagen din piele.
  • Vitamina B3 înălbește eficient pielea, plus funcționează ca un antioxidant.
  • Peptida anti-îmbătrânire întinerește pielea, oferindu-i elasticitate. Acest lucru se datorează menținerii nivelului natural de colagen și elastină în piele.

Produsele au fost concepute astfel, încât să se completeze reciproc. Setul este disponibil în două formule pentru ten uscat și normal SAU pentru ten mixt și gras.

Componenţa acestuia:

  • Soluţie purificatoare 4-în-1TimeWise® Age Minimize 3D™
  • Cremă de zi TimeWise® Age Minimize 3D™ SAU Cremă de zi cu SPF 30 TimeWise® Age Minimize 3D™
  • Cremă de noapte TimeWise® Age Minimize 3D™
  • Cremă de ochi TimeWise® Age Minimize 3D™
  • Gentuţă decorativă transparentă

De asemenea, în cadrul breakfastului dedicat frumuseții, am aflat că compania Mary Kay a fost înființată în data de 13 septembrie 1963, de o femeie puternică și ambițioasă din America pe nume Mary Kay Ash, care în luna mai, curent ar fi împlinit 100 de ani.  Mai mult, produsele Mary Kay se bucură de popularitate în toată lumea deja de 55 de ani, iar în țara noastră de 13 ani. 

Mai multe informații despre gama de produse de îngrijire și cele decorative, dar și cum să ai propriul consultant de frumusețe poți afla accesând pagina oficială Mary Kay Moldova sau pe pagina de facebook a companiei.

Mary Kay – Îmbogățind viața femeilor!

Produse de machiaj folosite și în timpuri străvechi
Articolul anterior
Finalista Miss Italia 2018 – un model cu proteză la picior, criticată dur
Articolul următor
Alte articole interesante