Un interviu de excepție cu „Miss Naturalețe – 2018”! Cunoaște-o și tu pe frumoasa Corina Filimon

La doar 18 ani, Corina Filimon se poate mândri cu multe realizări minunate, însă cel mai de suflet trofeu l-a obținut în acestă vară, participând la concursul de frumusețe„Miss Naturalețe – 2018”, organizat de compania Antos Cosmetică Naturală. În acest interviu, tânăra ne-a dezvăluit cum s-a schimbat viața ei după aceast concurs și ce planuri de viitor are.

separator

„Motto-ul vieții mele este să merg în viață cu o licărire în ochi, cu un zâmbet pe față și cu un scop măreț în inimă”. Pasiunea mea cea mai puternică este „fotografia”, ador să mmă implic în diferite ședințe foto cu diverse tematici. De fire sunt dinamică și emoțională, de aceea este o ușurință și plăcere să fiu fotografiată. Îmi place să citesc, ba chiar aș zice că este mai mult o evadare din realitate. Ador să citesc cărți de dragoste, cele dramatice, de război – care mă provoacă să meditez și îmi lasă o amprentă de fiecare dată.
 • unicamdunica.mdCe te-a determinat să participi la Miss Naturalețe 2018?

 • Corina F.Curiozitatea, la sigur. Fiind prima mea participare la un asemenea concurs, eram curioasă să-mi provoc capacitățile. De fire sunt insistentă cu propriile mele dorințe, succesul îmi aparține. Valorific FRUMUSEȚEA NATURALĂ a trăsăturilor mele, de asta demnă și hotărâtă am decis să particip la etapa online a concursului cu o poza de-a mea, fără pic de machiaj.
 • unicamdunica.mdDupă părerea ta, ce calitate ai avut  în plus faţă de celelalte concurente?

 • Corina F.Să fiu sinceră și directă, nu am avut nici-o calitate în plus față de celelalte concurente, am fost eu însumi, ca de fiecare dată. Pur și simplu eram fericită de participarea mea în concurs și cred că cu zâmbetul până la urechi am cucerit juriul.
 • unicamdunica.mdCe avantaje îți aduce titlul de Miss ?

 • Corina F.Avantaje? Acest titlu m-a încurajat și mai mult, după câștigul acestuia mi-au fost deschise mai multe uși. Am fost invitată la 2 emisiuni, “O seară perfectă” și “O nouă zi”, mi-a fost oferit ca premiu o ședință foto, sunt solicitată pentru diferite prezentări. Astfel, interacționez cu noi oameni. Fiind mereu deschisă pentru colaborări, cercul meu de prieteni sau cunoscuți treptat se extinde. Port și voi purta acest titlu cu mândrie și respect, așa cum am menționat într-una din emisiuni.
 • unicamdunica.mdTe-ai gândit vreo clipă în trecut că vei deveni fata care promovează naturalețea? Sau această calitate ai avut-o dintotdeauna?

 • Corina F.Mhm, această calitate am avut-o dintotdeauna, mereu mi-a plăcut să fiu NATURALĂ. Am acceptat de fiecare dată această trăsătura a mea. Mereu am fost și sunt mulțumită de mine, evident că zilnic muncesc pentru schimbări, schimbări frumoase și naturale.
 • unicamdunica.mdS-a schimbat viața ta după ce ai vizitat fabrica Antos din Italia (acesta fiind premiul mare)? Cu ce emoții ai venit de acolo?

 • Corina F.Compania Antos, mi-a oferit premiul cel mare, o vacanță la Roma. Eu sunt unul din cei mai curioși turiști, întâlniți vreodată. Am petrecut 5 zile în Italia la Roma, un oraș de vis, cu istorie, cultură, gastronomie, artă, fashion, distracție. M-am simțit minunat, am cutreierat fiecare străduță ce-mi ieșea în cale, am gustat din ale lor bucate, am pozat, am fost cea mai fericită Miss. Diminețile, acolo erau deosebite, Italian coffee nu ne lipsea de la Mic Dejun, eram energică și de fiecare dată pregătită să exploatez ceva nou, afirm cu certitudine că m-a cucerit profund acest amplu oraș. Am revenit acasă satisfăcută și cu gândul că dacă aș mai avea ocazia, aș mai vizita Roma, cele locuri ce au rămas în umbră, am trăit emoții de savurare a norocului.
 • unicamdunica.mdConsideri că frumusețea este un atu în obținerea unei job bine plătit?

 • Corina F.Fiecare din noi suntem frumoși, frumoși în felul nostru de-a fi. Pentru mine, frumusețea constituie un atu pe care orice femeie îl are, însă el trebuie dezvoltat la timp, ca acest atu să ne aducă o mulțime de beneficii. Sunt de părerea că, orice job bine plătit, cere și se bazează pe anumite criterii, una din ele fiind la sigur FRUMUSEȚEA.
 • unicamdunica.mdSunt curioasă să aflu dacă ești într-o relație. Dacă da, ce părere are iubitul tău despre titlul obținut?

 • Corina F.În mod clar, nu există dragoste acolo unde nu este un adevărat respect. Dragostea este respect, armonie, susținere reciprocă și toleranță. Iubitul meu, este mândru de mine, mulțumit de faptul că mă manifest în domeniul care-mi aduce satisfacție și fericire. Dintotdeauna mă susține în alegerile făcute, mă încurajează și mă îndrumă spre calea cea mai bună. Îl admir și mă admiră în postura de „Miss Naturalețe 2018”.
 • unicamdunica.mdCe îţi place să faci în timpul liber?

 • Corina F.Uneori mă întreb, cum este să ai timp liber? Zilnic, sunt încărcată cu activități extrașcolare, anul acesta îmi ocupă mult timp pregătirea de Bacalaureat, dar în mod lejer când dispun de timp liber, ies cu prietenii la un ceai de gânduri, prefer să citesc cărți de auto-dezvoltare, merg la trăininguri de dicție, leadership, prezentări, ședințe foto, uneori chiar lenevesc acasă privind un film. Activitatea mea zilnică, mă formează și dezvoltă ca personalitate de succes.

 • unicamdunica.mdUn sfat pentru viitoarele concurente la „Miss Naturalețe”?

 • Corina F.Sfatul meu pentru viitoarele participante este încrederea în sine și motivația la maxim, astfel veți ajunge să purtați pe cap cea mai frumoasă coroniță cu semnificație dublă “Frumusețe și Naturalețe”!
 • unicamdunica.mdVei mai participa şi la alte concursuri de frumuseţe?

 • Corina F.Sinceră să fiu, acest concurs mi-a dezvoltat și mai mult încrederea în sine, m-a ajutat să cred că eu pot mult mai multe, decât credeam odată. Acest concurs a fost ca un imbold pentru mine și o demonstrație pentru propria persoană de ce sunt eu în stare. Îmi doresc mult să mă dezvolt în acest domeniu, cu siguranță nu e ultimul concurs de frumusețe la care voi participa. Viitorul este suma pașilor pe care îi faci, inclusiv a celor mici. Am încetat să-mi doresc o viață simplă, pentru asta muncesc zilnic și deschid fiecare ușă ce-mi apare în cale.

Anunțul meteorologilor: vine un alt ciclon de ger cumplit
Articolul anterior
Reacția Universității de Medicină în cazul dosarului din Israel, în care mai mulți medici sunt suspectați de obținerea unor diplome false
Articolul următor
Alte articole interesante