Un interviu de excepție cu „Miss Naturalețe – 2018”! Cunoaște-o și tu pe frumoasa Corina Filimon

La doar 18 ani, Corina Filimon se poate mândri cu multe realizări minunate, însă cel mai de suflet trofeu l-a obținut în acestă vară, participând la concursul de frumusețe„Miss Naturalețe – 2018”, organizat de compania Antos Cosmetică Naturală. În acest interviu, tânăra ne-a dezvăluit cum s-a schimbat viața ei după aceast concurs și ce planuri de viitor are.

separator

„Motto-ul vieții mele este să merg în viață cu o licărire în ochi, cu un zâmbet pe față și cu un scop măreț în inimă”. Pasiunea mea cea mai puternică este „fotografia”, ador să mmă implic în diferite ședințe foto cu diverse tematici. De fire sunt dinamică și emoțională, de aceea este o ușurință și plăcere să fiu fotografiată. Îmi place să citesc, ba chiar aș zice că este mai mult o evadare din realitate. Ador să citesc cărți de dragoste, cele dramatice, de război – care mă provoacă să meditez și îmi lasă o amprentă de fiecare dată.
 • unicamdunica.mdCe te-a determinat să participi la Miss Naturalețe 2018?

 • Corina F.Curiozitatea, la sigur. Fiind prima mea participare la un asemenea concurs, eram curioasă să-mi provoc capacitățile. De fire sunt insistentă cu propriile mele dorințe, succesul îmi aparține. Valorific FRUMUSEȚEA NATURALĂ a trăsăturilor mele, de asta demnă și hotărâtă am decis să particip la etapa online a concursului cu o poza de-a mea, fără pic de machiaj.
 • unicamdunica.mdDupă părerea ta, ce calitate ai avut  în plus faţă de celelalte concurente?

 • Corina F.Să fiu sinceră și directă, nu am avut nici-o calitate în plus față de celelalte concurente, am fost eu însumi, ca de fiecare dată. Pur și simplu eram fericită de participarea mea în concurs și cred că cu zâmbetul până la urechi am cucerit juriul.
 • unicamdunica.mdCe avantaje îți aduce titlul de Miss ?

 • Corina F.Avantaje? Acest titlu m-a încurajat și mai mult, după câștigul acestuia mi-au fost deschise mai multe uși. Am fost invitată la 2 emisiuni, “O seară perfectă” și “O nouă zi”, mi-a fost oferit ca premiu o ședință foto, sunt solicitată pentru diferite prezentări. Astfel, interacționez cu noi oameni. Fiind mereu deschisă pentru colaborări, cercul meu de prieteni sau cunoscuți treptat se extinde. Port și voi purta acest titlu cu mândrie și respect, așa cum am menționat într-una din emisiuni.
 • unicamdunica.mdTe-ai gândit vreo clipă în trecut că vei deveni fata care promovează naturalețea? Sau această calitate ai avut-o dintotdeauna?

 • Corina F.Mhm, această calitate am avut-o dintotdeauna, mereu mi-a plăcut să fiu NATURALĂ. Am acceptat de fiecare dată această trăsătura a mea. Mereu am fost și sunt mulțumită de mine, evident că zilnic muncesc pentru schimbări, schimbări frumoase și naturale.
 • unicamdunica.mdS-a schimbat viața ta după ce ai vizitat fabrica Antos din Italia (acesta fiind premiul mare)? Cu ce emoții ai venit de acolo?

 • Corina F.Compania Antos, mi-a oferit premiul cel mare, o vacanță la Roma. Eu sunt unul din cei mai curioși turiști, întâlniți vreodată. Am petrecut 5 zile în Italia la Roma, un oraș de vis, cu istorie, cultură, gastronomie, artă, fashion, distracție. M-am simțit minunat, am cutreierat fiecare străduță ce-mi ieșea în cale, am gustat din ale lor bucate, am pozat, am fost cea mai fericită Miss. Diminețile, acolo erau deosebite, Italian coffee nu ne lipsea de la Mic Dejun, eram energică și de fiecare dată pregătită să exploatez ceva nou, afirm cu certitudine că m-a cucerit profund acest amplu oraș. Am revenit acasă satisfăcută și cu gândul că dacă aș mai avea ocazia, aș mai vizita Roma, cele locuri ce au rămas în umbră, am trăit emoții de savurare a norocului.
 • unicamdunica.mdConsideri că frumusețea este un atu în obținerea unei job bine plătit?

 • Corina F.Fiecare din noi suntem frumoși, frumoși în felul nostru de-a fi. Pentru mine, frumusețea constituie un atu pe care orice femeie îl are, însă el trebuie dezvoltat la timp, ca acest atu să ne aducă o mulțime de beneficii. Sunt de părerea că, orice job bine plătit, cere și se bazează pe anumite criterii, una din ele fiind la sigur FRUMUSEȚEA.
 • unicamdunica.mdSunt curioasă să aflu dacă ești într-o relație. Dacă da, ce părere are iubitul tău despre titlul obținut?

 • Corina F.În mod clar, nu există dragoste acolo unde nu este un adevărat respect. Dragostea este respect, armonie, susținere reciprocă și toleranță. Iubitul meu, este mândru de mine, mulțumit de faptul că mă manifest în domeniul care-mi aduce satisfacție și fericire. Dintotdeauna mă susține în alegerile făcute, mă încurajează și mă îndrumă spre calea cea mai bună. Îl admir și mă admiră în postura de „Miss Naturalețe 2018”.
 • unicamdunica.mdCe îţi place să faci în timpul liber?

 • Corina F.Uneori mă întreb, cum este să ai timp liber? Zilnic, sunt încărcată cu activități extrașcolare, anul acesta îmi ocupă mult timp pregătirea de Bacalaureat, dar în mod lejer când dispun de timp liber, ies cu prietenii la un ceai de gânduri, prefer să citesc cărți de auto-dezvoltare, merg la trăininguri de dicție, leadership, prezentări, ședințe foto, uneori chiar lenevesc acasă privind un film. Activitatea mea zilnică, mă formează și dezvoltă ca personalitate de succes.

 • unicamdunica.mdUn sfat pentru viitoarele concurente la „Miss Naturalețe”?

 • Corina F.Sfatul meu pentru viitoarele participante este încrederea în sine și motivația la maxim, astfel veți ajunge să purtați pe cap cea mai frumoasă coroniță cu semnificație dublă “Frumusețe și Naturalețe”!
 • unicamdunica.mdVei mai participa şi la alte concursuri de frumuseţe?

 • Corina F.Sinceră să fiu, acest concurs mi-a dezvoltat și mai mult încrederea în sine, m-a ajutat să cred că eu pot mult mai multe, decât credeam odată. Acest concurs a fost ca un imbold pentru mine și o demonstrație pentru propria persoană de ce sunt eu în stare. Îmi doresc mult să mă dezvolt în acest domeniu, cu siguranță nu e ultimul concurs de frumusețe la care voi participa. Viitorul este suma pașilor pe care îi faci, inclusiv a celor mici. Am încetat să-mi doresc o viață simplă, pentru asta muncesc zilnic și deschid fiecare ușă ce-mi apare în cale.

Ce le enervează cel mai mult pe femei în dormitor, în afară de sforăitul bărbaților

Un obicei din dormitor al bărbaților le enervează pe femei mai mult decât sforăitul acestora. Mai exact, femeile sunt deranjate de faptul că iubiții lor trag toată pătura sau tot cearșaful de pe ele atunci când dorm, evident.

Continuare Cordelia Profit înainte să mă duc să dorm somn Uneori uneori cruce Pietriș

Un sondaj efectuat pe un eșantion de peste 1.000 de respondenți, citat de zadovoljna.hr, a concluzionat că sforăitul este depășit de „furtul de pături”, potrivit alephnews.ro. Mai exact, femeile sunt deranjate de faptul că iubiții lor trag toată pătura sau tot cearșaful de pe ele atunci când dorm, evident. Așadar, acesta ar fi cel mai deranjant obicei inconștient în dormitor.

În același top, sforăitul se plasează pe locul al doilea, iar agitația constantă este pe locul al treilea.

Ce îi deranjează pe bărbați, în schimb, la partenerele lor? Potrivit studiului citat, ei au spus că se simt cel mai mult deranjați atunci când o femeie mănâncă în pat.

În același studiu, 17% dintre femeile căsătorite au declarat că nu au nimic împotrivă să doarmă ocazional separat de partenerul lor, deoarece se odihnesc mai bine, în timp ce doar 8% dintre bărbații căsătoriți sunt de aceeași părere.

Pentru unii, mișcarea intestinului se întâmplă ca un ceas. Dar alții care trăiesc cu sindromul intestinului iritabil, cu constipație , sindromul intestinului leneș , boala inflamatorie a intestinului sau alte afecțiuni gastro-intestinale lucrurile nu funcționează atât de ușor. Deci, de ce să nu lăsăm gravitația să-și facă treaba?

Medicii recomandă dormitul pe partea stângă noaptea pentru a preveni arsurile la stomac și pentru a permite gravitației să mute deșeurile prin colon. De asemenea este recomandată o pernă fermă între genunchi pe care să o îmbrățișați pentru a vă sprijini coloana vertebrală, potrivit healthline.com.

Un beneficiu important al dormitului pe partea stângă este sporirea sănătății creierului. În comparație cu somnul pe spate sau stomac, dormitul pe partea stângă vă ajută corpul să elimine ceea ce se numește deșeuri interstițiale din creier. Această curățare a creierului vă poate ajuta să reduceți riscul de a dezvolta Alzheimer, Parkinson și alte boli neurologice.

Cum îngrijim pielea primăvara

Primăvara, zile mai calde, ne încântă aroma florilor. Dar nu trebuie să uităm să avem grijă de pielea noastră. Hidratarea mâinilor și a tenului în orice perioadă a anului trebuie să fie pentru orice femeie una dintre cele mai importante preocupări.

Primăvara trebuie să ne protejăm pielea de vânt, ploaie, razele puternice ale soarelui. Dacă vrem să avem o piele frumoasă, sănătoasă şi cât mai tânără, atunci nu trebuie să uităm să folosim produse atât pentru mâini, cât și pentru ten. De ce este atât de important? Pentru că mâinile sunt cele mai expuse şi cel mai agresate de factorii externi. Așadar, iată câteva produse care te vor ajuta să ai grijă de pielea ta.

Balsam pentru mâini cu uree

Mâinile unei femei sunt cartea ei de vizită. Mâinile noastre au nevoie de grijă și de cele mai bune produse. Alege o cremă care conține uree. Efectul protector al ureei și hidratarea oferită de glicerina asigură hidratarea intensă, protejează pielea și reduce senzația de iritare. Chiar si pielea aspră, uscată și iritată se va simți din nou catifelată. Acest tip de cremă protejează împotriva factorilor nocivi ale mediului (apă, vânt, temperaturi scăzute). Alege o cremă care conțin următoarele ingrediente active:

Ureea hidratează în profunzime pielea uscată.
Glicerina oferă protecție de la factorii externi nocivi.
Clorură de argint și Panthenol acționează eficient la vindecarea fisurilor cauzate de frig.
Bisabololul reduce inflamația, stimulează regenerarea celulelor, accelerează vindecarea leziunilor.

Cremă pentru față cu Uree și acid hyaluronic

Un ten hidratat e un ten sănătos. Chiar dacă zilele devin mai calde și însorite, nu trebuie să uităm că pielea noastră are nevoie de mai multă îngrijire și ingrediente active care să o protejeze de vântul aspru, ploi și mediul poluant. Primul lucru pe care trebuie să-l faci e să folosești protecție solară când ieși din casă. Dacă ai un ten uscat, recomandăm creme care conțin uree și acid hyaluronic, acestea contribuie la menținerea apei în epidermă, previn apariția ridurilor și redau elasticitatea pielii. Alege o cremă cu textură lejeră, care poate fi utilizata ca bază de machiaj. Oricât de bune nu ar fi produsele de machiaj, fără o îngrijire a tenului corespunzătoare, acestea vor arăta urât pe tenul tău. Nu uita că rutina de bază a îngrijirii tenului trebuie să conțină 3 etape esențiale: curățirea, hidratarea și protecție contra razelor solare.

Cremă pentru față de noapte cu uree și acid hyaluronic

Dacă ziua, scopul produselor pentru îngrijirea tenului e să ne protejeze de factorii mediului, atunci noapte vom alege o cremă cu ingrediente active, care vor pătrunde adânc în piele. Conținutul bogat de uree și acid hialuronic stimulează regenerarea pielii, reconstruind astfel bariera de lipide pentru protecție. Pielea devine mai fermă și mai elastică. După o zi obosită, să nu uităm că și pielea noastră are nevoie de grijă. Înainte de a folosi o cremă de noapte, fața noastră trebuie să fie curată. Oricât de epuizată te-ai simți, nu uita că nu trebuie să te culci machiată. Pentru un ten sănătos, spală-ți fața cu produse speciale în fiecare zi, pe care să ale alegi în funcție de tipul tenului. Alege o cremă care nu are parfum, cu pompă pentru comoditate și igienă. Pentru ca pielea ta să fie protejată, alege o cremă de noapte care conține următoarele ingrediente active:

Urea – într-o cremă de noapte, menține ingredientele hidratante în straturile profunde ale pielii. În plus, are un efect de emoliere asupra keratinei pielii, îmbunătățește elasticitatea, promovează descuamarea celulelor moarte din stratul cornos.
Acid Hyaluronic – redă elasticitatea pielii, hidratează intens, previne apariția ridurilor.

Vitamina E – încetinește procesul de îmbătrânire, ajută la hidratarea pielii, reduce inflamația.

În concluzie, trebuie să alegem produsele de îngrijire potrivite, care ne vor aduce doar beneficii. Iarna, avem nevoie de produse care să ne ajute să ne protejăm contra temperaturilor reci, iar primăvara, avem nevoie de produse care hidratează intens pielea și ne protejează contra factorilor agresivi, precum vânt, ploaie, praf etc.

În acest reportaj video, medicul dermatolog Cezara Bolocan ne povestește ce produse să folosim pentru a avea un ten sănătos și frumos.

#usideschise cu Radu și Ana Sârbu: perioadele de glorie, frica de necunoscut, obstacolele din relația de 25 de ani

Radu Sârbu și soția sa, Ana în întâlnirea cu Aura din București au vorbit despre viața în cuplu, carieră, trecut și copii. Greșelile pe care le facem toți în relația cu celălalt, cum să depășim momentele dificile dar și cum trecutul OZONE și-a pus amprenta în prezentul lor.

Văzut cuminte de public, dar cu caracter de soție – Radu Sârbu ne dezvăluie traseul său muzical și personal, iar Ana povestește cum din o femeie foarte geloasă a devenit una puternică, sigură pe ea și independentă!

Fie că te uiți singur sau alături de partenerul de viață, nu rata n episod de #usideschise ce îți poate schimba relația în bin!

Sfaturile, picanterii din propria lor relație și obstaclele întânite sunt doar câteva din direcțiile ce le vei simți în acest interviu.

Anunțul meteorologilor: vine un alt ciclon de ger cumplit
Articolul anterior
Reacția Universității de Medicină în cazul dosarului din Israel, în care mai mulți medici sunt suspectați de obținerea unor diplome false
Articolul următor