Cele mai reușite schimbări de la Un Nou Început cu Unica!

Și în acest an Unica.md a lucrat la imaginea gospodinelor care și-au dorit să arate mai bine. Dar cel mai important este că, odată ajunse în proiectul Un Nou Început cu Unica, acestea nu și-au mai putut ascunde trăirile sufletești, iar psihologul proiectului le-a ajutat să depășească stările de tensiune din cuplu.

separator

Mai jos vezi cele mai reușite schimbări

Cristina Țurcan 

Cristina Țurcan a devenit  mai sociabilă și se simte mult mai frumoasă. Și-a făcut o trusă de cosmetice din care nu lipsește crema de față, a slăbit peste 10 kilograme și încetul cu încetul scapă de burta inestetică.

cristina turcan

Tatiana Chirița 

Tatiana Chirița  a trecut prin multe greutăți. Divorțul părinților, după care a urmat decesul tatălui. Evenimentele triste i-au lăsat răni adânci. După 6 săptămâni de proiect și-a revenit puțin câte puțin.  

Tatiana Chirita

Eugenia Cebanu

Proiectul i-a schimbat viața. Schimbarea de look au făcut-o mai încrezătoare în forțele proprii.

Eugenia Cebanu

Aurica Izman 

Aurica Izman își dorea să fie cea mai frumoasă soacră mică la nunta fiicei. Pentru a realiza schimbarea spectaculoasă, în cele 6 săptămâni de proiect, protagonista a avut toate atributele de rigoare: sală de sport, medic dentist, psiholog, coafură, machiaj, haine, accesorii.

aurica izman

Nina Balu 

Cei 20 de ani trăiți alături de un bărbat care nu i-a spus niciodată un cuvânt drăgăstos, care a bătut-o ori de câte ori avea chef, au îmbătrânit-o  pe Nina Balu înainte de vreme. A obosit să se ascundă, să-i fie rușine să iasă undeva. De asta a și apelat la ajutorul specialiștilor Un Nou Început cu Unica.

nina balu

Mihaela Ceban

Cu moralul la pământ,  după un divorţ, descurajată de felul cum arăta. Aşa era Mihaela Ceban cu 6 săptămâni în urmă! Dar odată ce a ajuns pe mâna echipei unica.md, viaţa ei s-a schimbat pas cu pas, şi a prins un alt contur.

Mihaela Ceban

Valentina Lupanciuc

Juriul i-a acordat o şansă la schimbare. Timp de 2 săptămâni am încercat să-i demonstrăm Valentinei Lupanciuc că poate fi din nou femeia de care s-a îndrăgostit cândva soțul ei.

Valentina Lupanciuc

Irina Digolean 

Irina Digolean, femeia care se plângea acum 6 săptămâni că a rămas cu o burtă imensă după 2 nașteri, a ajuns la final de proiect. Echipa de la Un Nou Început cu Unica a scăpat-o de acest complex.

Irina Digolean

Natalia Barcaru

Timp de 2 săptămâni de proiect, Natalia Barcaru a urmat un program special: regim alimentar individual, sport zilnic şi masaj după metoda Unica.

Natalia Barcaru

Tatiana Țurcan 

Tatiana Țurcan, de 54 de ani,  a apelat la ajutorul specialiștilor din proiectul “Un Nou Început cu Unica” pentru o întinerire semnificativă! Și-a dorit să fie „bunicuța modernă”. Zis și făcut!

Tatiana Țurcan

Aliona Chirstea

Aliona Chirstea a apelat la ajutorul specialiştilor din proiectul “Un Nou Început cu Unica” pentru o schimbare de imagine radicală. Cel mai mare complex al ei era burta, care a rămas destul de rotunjită după 2 naşteri.

Aliona Chirstea

Galina Ciorbă 

S-a văzut în oglindă și nu se putea opri din plâns. Protagonista proiectului ”Un nou început cu Unica” a avut parte de cea mai frumoasă schimbare din viața ei.

hhhh

Rodica Grigore

Rodica Grigore a trecut printr-o decepție în viață care a descurajat-o. Acum e gata să-i demonstreze soțului că acesta a pierdut mult după ce a pus capăt căsătoriei lor. 

Rodica Grigore

NEW PROJECT: ”SKINCHALLENGE” – Testăm eficacitatea produselor cosmetice antirid pe parcursul a 28 de zile

Suntem încântați să anunțăm lansarea proiectului ”SKINCHALLENGE”, în colaborare cu Viorica Cosmetic.

Pe parcursul a 28 de zile, vom testa produsele autohtone antirid pe tenul a patru participante, fiecare având vârste și tipuri de ten diferite. Scopul nostru este să descoperim împreună dacă aceste produse sunt eficiente în diminuarea ridurilor și îmbunătățirea calității pielii.

Pentru a asigura rezultate veridice și transparente, vom folosi inteligența artificială, iar împreună cu specialistul proiectului vom monitoriza și analiza schimbările fiecărui ten al participantelor din proiect pe parcursul celor 28 de zile.

Sunteți curioase să aflați mai multe? Vă invităm să urmăriți primul episod al proiectului SKINCHALLENGE!

Gloria Gorceag, îndrăzneață și sexy. Un nou look pentru tânăra mămică!

Deși a născut acum 9 luni, Gloria Gorceag și-a revenit la formele inițale în timp record!

separatorÎi reușeste să combine perfect postura de mămica 24 de ore din 24, fiind implicată totodată și într-un job de prezentatoare Tv.

Echipa unica.md a provocat-o să uite de treburile casnice pentru o zi și să se lase transformată de stiliștii noștri, nu înainte de a fi răsfățată la o ședință de masaj.

 

Un nou început pentru Doina Sulac

Interpreta Doina Sulac își ascunde de ochii lumii sentimentele, despărțirile și singurătatea. De această dată, am provocat-o la destăinuiri, în proiectul ”Un nou Început cu Unica”. Așa am aflat despre schimbările din viața ei, despre rochia de mireasă, despre noua casă și noile proiecte din domeniul muzical. O echipă de stiliști: Oleg Popan, Olga Verdeș, Nadya Gudumak au muncit o zi întreagă ca să redea naturalețea, eleganța și noutatea unui nou look, care să fie în armonie cu schimbarea din viața Doinei Sulac.

separatorCoperțile anului 2014 pe Unica.md!
Articolul anterior
Pentru ce culori ale buzelor a optat Rihanna în acest an
Articolul următor