A crescut la orfelinat, dar a reușit să-și formeze o familie fericită!

În luna martie, luna femeilor, am decis s-o ajutăm pe Irina Chebeș, noua protagonistă a concursului Un Nou Început cu Unica să-și schimbe stilul și modul de viață. Cu o poveste impresionantă de viaţă, crescută în orfelinat, ştie ce înseamnă să duci lipsă de dragoste şi încearcă să dăruiască din plin celor trei copii ai săi.

separator

Are 29 de ani, este casnică și îşi dedică tot timpul familiei. Acum însă s-a decis la o schimbare radicală, iar pentru asta a cerut ajutorul specialiștilor noștri.

Dacă vrei și tu o nouă imagine sau nu știi cu ce cadoou să-ți surprinzi mămica, accesează pagina de concurs.

Gloria Gorceag, îndrăzneață și sexy. Un nou look pentru tânăra mămică!

Deși a născut acum 9 luni, Gloria Gorceag și-a revenit la formele inițale în timp record!

separator

Îi reușeste să combine perfect postura de mămica 24 de ore din 24, fiind implicată totodată și într-un job de prezentatoare Tv.

Echipa unica.md a provocat-o să uite de treburile casnice pentru o zi și să se lase transformată de stiliștii noștri, nu înainte de a fi răsfățată la o ședință de masaj.

 

Un nou început pentru Doina Sulac

Interpreta Doina Sulac își ascunde de ochii lumii sentimentele, despărțirile și singurătatea. De această dată, am provocat-o la destăinuiri, în proiectul ”Un nou Început cu Unica”. Așa am aflat despre schimbările din viața ei, despre rochia de mireasă, despre noua casă și noile proiecte din domeniul muzical. O echipă de stiliști: Oleg Popan, Olga Verdeș, Nadya Gudumak au muncit o zi întreagă ca să redea naturalețea, eleganța și noutatea unui nou look, care să fie în armonie cu schimbarea din viața Doinei Sulac.

separator

Olesea Olteanu, într-o ținută de inspirație în stilul Lady Gaga

Fără urmă de îndoială că aceasta este una dintre cele mai neobișnuite transformări de imagine prin care a trecut Olesea Olteanu în ultimii ani. Protagonista noastră a acceptat cu drag stilul „Lady Gaga” abordat de echipa noastră.

separator

Și așa cum orice schimbare începe de la machiaj și coafură, am mers la Salonul de frumusețe Doctor Lica din Capitală, unde hair stilista și make-up artista Lilia Lupu, i-a aranjat părul și i-a aplicat un machiaj. Iar stilistul Evghenii Malinovski, i-a accentuat formele frumoase cu ținute bine alese din show – roomul brandului Nikita Rinadi

Partenerii noștri
Author Salon de Frumusete Bio Beauty
Adresa: Kogălniceanu 73
Tel.: 068208256
Facebook: https://www.facebook.com/Salon-de-Frumusete-Bio-Beauty-304050893074582/?pnref=story
Author Consuela
Adresa: Teatrului 4 of.2
Tel.: 079577465
Email:info@consuela.md
Facebook: https://www.facebook.com/consuelamd/?fref=ts
Author Unica Sport
Adresa: mun. Chișinău
Tel.: 068752223
Email:office@unicasport.md
Facebook: https://www.facebook.com/UnicaSportMoldova/
Scapă definitiv de celulită și vergeturi cu carboxiterapia!
Articolul anterior
Sorina Obreja s-a tuns bob. Părul va fi donat femeilor bolnave de cancer!
Articolul următor