Ele sunt câștigătoarele proiectului Un Nou Început cu Unica

Sarcina, neglijența, treburile casnice sau vârsta le-a motivat pe 10 femei să-şi dorească zi și noapte să fie invitate la castingul Un Nou Început cu Unica.

separator

Vor o schimbare. Un nou look, o nouă siluetă și o altă persoană în oglindă. Așa că și-au lăsat toate treburile și fără întârziere s-au prezentat la preselecţie. Curios este faptul că de data aceasta 4 femei din orașul Cahul s-au mobilizat și au ajuns la casting. Fiind sigure că macar una dintre ele va fi aleasă.

Coordonator proiect: Iulia Arnaut
Imagini: Ion Ștefanschi

Dacă îți dorești o schimbare în viață şi o transformare de imagine radicală, înscrie-te la preselecţia proiectului “Un Nou Început cu Unica‘‘

Parteneri:

10531068_875671839167190_1239646763_n
Gallo PUB
Adresa: Chișinău, Str. Albișoara 78/5,
Tel: 060546060 – 078546060
Web: http://gallo.md/
FB: https://www.facebook.com/Gallo.pub

Beauty House Salon
(Make-up Artist Gabriela Ciubară)

Adresa: str. București 98 (Lazo), Chişinău
Tel: +373 22 840404

pasqyali okPasqualy
Adresa: Chisinau, str. Calea Ieşilor 7
GSM: 068846233
E-mail: pascallena1@gmail.com
Website: www.pasqualy.md

unica sportUNICA SPORT

tel.: 060008000
www.unicasport.md

Gloria Gorceag, îndrăzneață și sexy. Un nou look pentru tânăra mămică!

Deși a născut acum 9 luni, Gloria Gorceag și-a revenit la formele inițale în timp record!

separator

Îi reușeste să combine perfect postura de mămica 24 de ore din 24, fiind implicată totodată și într-un job de prezentatoare Tv.

Echipa unica.md a provocat-o să uite de treburile casnice pentru o zi și să se lase transformată de stiliștii noștri, nu înainte de a fi răsfățată la o ședință de masaj.

 

Un nou început pentru Doina Sulac

Interpreta Doina Sulac își ascunde de ochii lumii sentimentele, despărțirile și singurătatea. De această dată, am provocat-o la destăinuiri, în proiectul ”Un nou Început cu Unica”. Așa am aflat despre schimbările din viața ei, despre rochia de mireasă, despre noua casă și noile proiecte din domeniul muzical. O echipă de stiliști: Oleg Popan, Olga Verdeș, Nadya Gudumak au muncit o zi întreagă ca să redea naturalețea, eleganța și noutatea unui nou look, care să fie în armonie cu schimbarea din viața Doinei Sulac.

separator

Olesea Olteanu, într-o ținută de inspirație în stilul Lady Gaga

Fără urmă de îndoială că aceasta este una dintre cele mai neobișnuite transformări de imagine prin care a trecut Olesea Olteanu în ultimii ani. Protagonista noastră a acceptat cu drag stilul „Lady Gaga” abordat de echipa noastră.

separator

Și așa cum orice schimbare începe de la machiaj și coafură, am mers la Salonul de frumusețe Doctor Lica din Capitală, unde hair stilista și make-up artista Lilia Lupu, i-a aranjat părul și i-a aplicat un machiaj. Iar stilistul Evghenii Malinovski, i-a accentuat formele frumoase cu ținute bine alese din show – roomul brandului Nikita Rinadi

Saramură de crap
Articolul anterior
Cum să faci cea mai delicioasă lasagna. Rețeta lui Jamie Oliver
Articolul următor