Ele vor avea parte de o schimbare de look! Un Nou Început cu Unica revine cu noi istorii impresionante

După o mică vancanță echipa proiectului Un Nou Început cu Unica revine în forță. Și nu doar cu noi istorii impresionante de viață, dar și cu alți specialiști.

separator

Deci, cei care vor schimba soarta a 3 femei și care le vor oferi șansa unei noi vieți sunt: stilista Yliana Danko, hairstilista Ekaterina Atasii și intructorii Irina Darii și Natalia Ursu. Pregătite și încrezute că după casting le vor alege pe cele care au cel mai mult nevoie de ajutorul nostru, specialiștii analizau cu atenție ancheta fiecărei participante.

Coordonator proiect: Iulia Arnaut
Imagini:Ion Ştefanschi

Sala de Aur
SALA DE AUR
MD – 2071, Republica Moldova,
Mun. Chisinau, str. Ghidighici ½
Tel: (373 22) 593 555
E-mail: office@saladeaur.md
www.saladeaur.md

unica sportUNICA SPORT

tel.: 060008000
www.unicasport.md

Gloria Gorceag, îndrăzneață și sexy. Un nou look pentru tânăra mămică!

Deși a născut acum 9 luni, Gloria Gorceag și-a revenit la formele inițale în timp record!

separator

Îi reușeste să combine perfect postura de mămica 24 de ore din 24, fiind implicată totodată și într-un job de prezentatoare Tv.

Echipa unica.md a provocat-o să uite de treburile casnice pentru o zi și să se lase transformată de stiliștii noștri, nu înainte de a fi răsfățată la o ședință de masaj.

 

Un nou început pentru Doina Sulac

Interpreta Doina Sulac își ascunde de ochii lumii sentimentele, despărțirile și singurătatea. De această dată, am provocat-o la destăinuiri, în proiectul ”Un nou Început cu Unica”. Așa am aflat despre schimbările din viața ei, despre rochia de mireasă, despre noua casă și noile proiecte din domeniul muzical. O echipă de stiliști: Oleg Popan, Olga Verdeș, Nadya Gudumak au muncit o zi întreagă ca să redea naturalețea, eleganța și noutatea unui nou look, care să fie în armonie cu schimbarea din viața Doinei Sulac.

separator

Olesea Olteanu, într-o ținută de inspirație în stilul Lady Gaga

Fără urmă de îndoială că aceasta este una dintre cele mai neobișnuite transformări de imagine prin care a trecut Olesea Olteanu în ultimii ani. Protagonista noastră a acceptat cu drag stilul „Lady Gaga” abordat de echipa noastră.

separator

Și așa cum orice schimbare începe de la machiaj și coafură, am mers la Salonul de frumusețe Doctor Lica din Capitală, unde hair stilista și make-up artista Lilia Lupu, i-a aranjat părul și i-a aplicat un machiaj. Iar stilistul Evghenii Malinovski, i-a accentuat formele frumoase cu ținute bine alese din show – roomul brandului Nikita Rinadi

Tocurile vedetei Kim Kardashian nu-i țin greutatea!
Articolul anterior
FOTO! Gestul unui tată la nunta fiicei sale i-a făcut pe invitați să plângă
Articolul următor