Exemplu de curaj! Timp de 3 luni a luptat cu peste 100 de femei pentru a câștiga această șansă

Ne-a promis că va munci cu dedicație la sală, dar și acasă. Iar deprinderile de altă dată vor fi excluse, deoarece din momentul când a câștigat această șansă, nu mai poate da înapoi, trebui să învețe să trăiască sănătos.

separator

Fashion advisor-ul Evghenii Malinovschi, instructorul Unica Sport, Marionela Juc şi coordonatorul proiectului Un Nou Început cu Unica, Iulia Arnaut, au ales-o pe femeia care timp de 6 săptămâni va fi răsfățată de cei mai buni specialiști.

Gloria Gorceag, îndrăzneață și sexy. Un nou look pentru tânăra mămică!

Deși a născut acum 9 luni, Gloria Gorceag și-a revenit la formele inițale în timp record!

separator

Îi reușeste să combine perfect postura de mămica 24 de ore din 24, fiind implicată totodată și într-un job de prezentatoare Tv.

Echipa unica.md a provocat-o să uite de treburile casnice pentru o zi și să se lase transformată de stiliștii noștri, nu înainte de a fi răsfățată la o ședință de masaj.

 

Un nou început pentru Doina Sulac

Interpreta Doina Sulac își ascunde de ochii lumii sentimentele, despărțirile și singurătatea. De această dată, am provocat-o la destăinuiri, în proiectul ”Un nou Început cu Unica”. Așa am aflat despre schimbările din viața ei, despre rochia de mireasă, despre noua casă și noile proiecte din domeniul muzical. O echipă de stiliști: Oleg Popan, Olga Verdeș, Nadya Gudumak au muncit o zi întreagă ca să redea naturalețea, eleganța și noutatea unui nou look, care să fie în armonie cu schimbarea din viața Doinei Sulac.

separator

Olesea Olteanu, într-o ținută de inspirație în stilul Lady Gaga

Fără urmă de îndoială că aceasta este una dintre cele mai neobișnuite transformări de imagine prin care a trecut Olesea Olteanu în ultimii ani. Protagonista noastră a acceptat cu drag stilul „Lady Gaga” abordat de echipa noastră.

separator

Și așa cum orice schimbare începe de la machiaj și coafură, am mers la Salonul de frumusețe Doctor Lica din Capitală, unde hair stilista și make-up artista Lilia Lupu, i-a aranjat părul și i-a aplicat un machiaj. Iar stilistul Evghenii Malinovski, i-a accentuat formele frumoase cu ținute bine alese din show – roomul brandului Nikita Rinadi

Partenerii noștri
Author ERIC FAVRE Moldova & Lipophedrine
Adresa: or. Chișinău, str.Calea Orheiului 111/5
Tel.: (+373 22) 40-62-99
Facebook: https://www.facebook.com/sirop.md/?fref=ts
Author FORA Event Room
Adresa: str. Pușchin 12
Tel.: 078430430
Email:events@fora-support.com
Facebook: https://www.facebook.com/FORA-Event-Room-1045566035499411/
Cum arată Scara Cascadelor din Valea Morilor după ce a fost renovată!
Articolul anterior
Şi-a comandat o blană online, iar când a primit-o, a rămas şocată
Articolul următor