Fata de la ţară, care vrea să scape de complexe!

Echipa “Un Nou Început cu Unica” porneşte transformarea de imagine a celei de-a doua protagoniste, aleasă în cadrul preselecţiei din luna martie. Este vorba de Olga Untilă, o fată de la ţară, care la 28 de ani încă nu şi-a găsit perechea. Frica să nu dea peste un bărbat ca tata a transformat-o într-o fire mai retrasă. Pe deasupra, se complexează mult de felul cum arată.

separator

Vezi la ce experiment a supus-o psihologul din proiect, pentru a o scăpa de fobia faţă de bărbaţi!

Dacă îți dorești o schimbare în viață şi o transformare de imagine radicală, înscrie-te la preselecţia proiectului “Un Nou Început cu Unica‘‘

Coordonator proiect: Victoria Sănduţă
Imagini : Ion Ştefanschi

bidentBIDENT
Medical & Health
Str. Gheorghe Asachi 49,
Tel: 0681 01 011
WEB: www.facebook.com/
parisienLe Cafe Parisien

Chisinau, str. Arborilor 21
Tel.: +(373) 79772829

imageIrina Parvan
Psiholog, master în psihologie
Lector-asistent universitar ULIM
Str. Zamfir-Arbore 15
Mob:069118233
E-mail: parvanir@mail.ru
unica sportUNICA SPORT

tel.: 060008000
www.shaping.md

Gloria Gorceag, îndrăzneață și sexy. Un nou look pentru tânăra mămică!

Deși a născut acum 9 luni, Gloria Gorceag și-a revenit la formele inițale în timp record!

separator

Îi reușeste să combine perfect postura de mămica 24 de ore din 24, fiind implicată totodată și într-un job de prezentatoare Tv.

Echipa unica.md a provocat-o să uite de treburile casnice pentru o zi și să se lase transformată de stiliștii noștri, nu înainte de a fi răsfățată la o ședință de masaj.

 

Un nou început pentru Doina Sulac

Interpreta Doina Sulac își ascunde de ochii lumii sentimentele, despărțirile și singurătatea. De această dată, am provocat-o la destăinuiri, în proiectul ”Un nou Început cu Unica”. Așa am aflat despre schimbările din viața ei, despre rochia de mireasă, despre noua casă și noile proiecte din domeniul muzical. O echipă de stiliști: Oleg Popan, Olga Verdeș, Nadya Gudumak au muncit o zi întreagă ca să redea naturalețea, eleganța și noutatea unui nou look, care să fie în armonie cu schimbarea din viața Doinei Sulac.

separator

Olesea Olteanu, într-o ținută de inspirație în stilul Lady Gaga

Fără urmă de îndoială că aceasta este una dintre cele mai neobișnuite transformări de imagine prin care a trecut Olesea Olteanu în ultimii ani. Protagonista noastră a acceptat cu drag stilul „Lady Gaga” abordat de echipa noastră.

separator

Și așa cum orice schimbare începe de la machiaj și coafură, am mers la Salonul de frumusețe Doctor Lica din Capitală, unde hair stilista și make-up artista Lilia Lupu, i-a aranjat părul și i-a aplicat un machiaj. Iar stilistul Evghenii Malinovski, i-a accentuat formele frumoase cu ținute bine alese din show – roomul brandului Nikita Rinadi

Eugen Doga: „Dodon cu toți pantolonii lui murdari nu poate să acopere prejudiciul”
Articolul anterior
Secrete care te ajută să arăţi perfect de dimineaţă
Articolul următor